- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
vertigojames
tag
Sziasztok,
Második tesztalanyom nyúzását is megkezdtem. Ez a Hyundai HoldX.
A készülék összeszerelésileg eddig talán a legjobb(nak tűnik) elsőre és sokadikra, de aztán van pár dolog, ami előjött, és nincs rá megoldásom (nem összeszereléssel kapcsolatos).Amikor megkaptam csak pár napig próbáltam, mert a Sanei N10-emet tettem ki igazi tesztelésnek. Eleinte fel se tűnt (mert mindig lemerülésig használtam), hogy valami van a töltés jelzésével.
Mármint töltőre dugva először merült 0%-ig, és csak utána töltött.
Jeleztem a kínai eladónak, aki küldött friss ROM-ot. Cseréltem, de a probléma nem oldódott meg. Azóta ugyan az a gond kissé még színesebb lett. Konkrétan volt most olyan, hogy 3 napig töltőn felejtettem, de a kijelző szerint 2%-on maradt a töltöttség... CSAKHOGY... én 3,5 órát tudtam utána 2%-os töltöttséggel teljes fényerővel játszani... ebből látszik, hogy valami szoftveres probléma lehet.
Van valakinek ötlete, hogy hogyan tudnám megoldani? (a kínai eladó készségesen visszavárja, és megnézik, de nem akarnám postázgatni, hátha sikerül megoldani...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Borderlands 4
- Padavan firmware
- Apple asztali gépek
- Poco F7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ! UTOLSÓ ÁR!
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest