- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
sz_gabor #26266 üzenetére
kár most hogy rá gugliztam látom azért voltak ott nagyobb kuponok is 15% sőt volt hogy együtt lehetett használni- bár gondolom ki van ez találva... akkor lehet nem volt free shipping meg ilyen kedvezményes ár... Végülis ez a tab is eredetileg 272 lenne amiből lejött már 27%- de az is lehet ez is csak duma- sokkal drágábban nem láttam sehol... ebayen is 210nél kezdődött az ára... ÉS még friss vas, pár napos- esetleg szokott lenni ilyen promó? Már hogy bevezető darabok? Aztán majd feljebb megy az ára és utána megint csorog lefele???
Más: de ezzel kapcsolatos... jól látom hogy nem tartják a piacon a "régebbi" taboka??? tavaszon nézegettem de nagyon nem látom azokat a modelleket amiket akkor... sőt pl a Flytouch teljesen el is tűnt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hardcore café
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest