- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Apropo Samsung Note II. Vasarnap megnyomkodtam a kicsit is, meg a 10.1-est is...
Nagyon-nagyon-nagyon jo!
Olyan az Ainol Aurora II-hoz kepest, mint a... 4 utemu Trabanthoz kepest Porsche Carrera!
Semmihez nem foghato, amit eddig probaltam, meg az iPad-nel is jobban tetszik!Sajnos, nekem a kicsi kics, a nagy meg tul nagy, meg mar megrendeltem a Nexus 7-et, de...
Ha kijon a 7.7-es verzio, ugyan ugy stylussal, lehet lecserelem a Nexust... ami meg sincs.(#25875) smkb válasza atike (#25873) üzenetére
Az AINOL nem ismeretlen gyarto, tobben is ismerjuk mar jol!
Ujonnan kijott termeket tole soha tobbe. Tobb benne a bug, mint tranzisztor a prociban!
Ha szeretsz hekkelgetni, akkor nagyon jo! Probalgatni a CM-et, meg CWM-et, meg ilyesmi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Wise (ex-TransferWise)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Háztartási gépek
- Parkside szerszám kibeszélő
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nők, nőügyek (18+)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium Új eredeti Apple akkuval, USA model
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest