- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
válasz
bpmcwap #25859 üzenetére
Értem, elfogadom. De a full noname szerintem hamarabb tűnik el, mint az említett Concorde. Szerintem.
És amit próbáltam az előbb írni, hogy ha Samsungban keres az ember hasonló kaliberűt akkor az simán +50% azonos tudás mellett. Igen, nagy név - tény.
Részemről így próbálok kompromisszumot kötni, hogy az igényeimnek megfelelő tabletet nem teljesen (csak Kínában vagy Indiában létező) noname "cégtől" szeretném vásárolni, hanem egy helyben is képviselt nem annyira noname cégtől vásárlok. És így aránylag emberi áron meg tudok venni egy viszonylag komolyabb tudású, per pillanat normális supporttal rendelkező készüléket. Ennyi. Hogy mi lesz 3 év múlva? Gőzöm sincs...
De a Nexuson kívül pld nem nagyon tudok még per pillanat (talán a Note II) amelyik JB-vel jön alapból. Bár ahogy telik az idő ez úgyis pozitív irányban fog váltózni - egyre több gyártónál lesz alap, de nekem kapásból egy nagyon nagy piros pont aktuálisan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 10
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple Watch
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest