Új hozzászólás Aktív témák

• spiritex

veterán

válasz Attici #25764 üzenetére

Ma megkaptam a Crystal-t! 14-én adta fel a gadgetgreats, elég sokat utazott a singpost-tal, majd a vámon volt 5 napig, aztán amíg lejött vidékre az még 2 nap volt. Ami a lényeg, hogy nagyon nem bántam meg az idegeskedést, a rengeteg várakozást, hogy elveszik, nem veszik, lesz rá vám, vagy nem, mert olyan gyors ez a Crystal a korábbi 1 magos wayteq-emhez képest, hogy teljesen más élmény, és a kijelzője is tényleg csúcs.

A gadgetgreats-et pedig csak ajánlani tudom, mert gyorsan feladták, mindig válaszoltak a kérdéseimre, chat-en ls e-mailben is, és ahogy ígérték, tokot is küldtek a tablet mellé. 15 dolcsit írtak rá a csomagra egyébként...

Kértem tőlük, hogy EU kompatibilis töltőt küldjenek, amit úgy értelmeztek, hogy az usb kábel mellé, küldtek egy hálózati, usb-bemenetes töltőt. Ez nem gond szerintetek? Avval is ugyanolyan jól lehet tölteni, mintha sima töltő lenne? Ha nem, akkor szerintetek ezek a tabletek kompatibilisek egymással töltés szempontjából? Tehát tudom használni a wayteq töltőjét hozzá?

Majd írni fogok még a tabletről, de most megyek és próbálgatom, mert új most az élmény és a JB-vel is most ismerkedek. Ja, érdekelne, hogy az a tablet hiányossága, vagy a JB-é, hogy amikor a Státusz Bárnál megnyomom a kis beállítási ikont, akkor nem adja fel a Fényerő gyors állítási csúszkáját, és az Értesítések ki-bekapcsolási lehetőségét? Mert ez a gomb belép az összes beállítás közé, míg az ICS-es wayteq-nél tudom állítani "kint" is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés