- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
merimobiles? ők korrekt cég
pandawill? ők se a lehúzós dealextreme szintje.
wits a81-ek vannak 250USD körül kapacitívvel... na, arra aztán van közösség... szerintem kb a legnagyobb a klónok közül-------------
más: nem támadni szeretnék, mert jó ez a fórum, de kérlek titeket, világosítsatok fel? MIRE kell itt mindenkinek dual core tablet?
Angry birds-nek? vagy az indexet olvasgatni?Mert egy wits a81, vagy hasonló kaliberű társán is elmegy minden, mint a mesében, kb hozza azt a szintet, mint egy középkategóriás robotos telefon (motorola defy pl.)
Szóval tényleg érdekel, hogy ki mire ácsingózik, ha a tabletre gondol... mert gondolom kevesen renderelnének animáciüt, vagy dolgoznának 50-60 réteges psd-vel egy ilyenen...
(hd2-m van, azon robot, de nem tudom, hogy mitől lenne jobb nekem, ha pl 2x ekkora proci lenne benne. Megjegyzem kütyüfan vagyok, az elvárásaim nekem sem alacsonyak, útálom, ha egy rendeszer szaggat, döcög, röcög, tehát a LÉNYEG érdekelne, hogy MIRE kell egy ilyenbe 1gb RAM meg dcTEGRA)és mégegyszer: no offense
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest