Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garry84: Sumák aprós?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
hun_gery
aktív tag
merimobiles? ők korrekt cég
pandawill? ők se a lehúzós dealextreme szintje.
wits a81-ek vannak 250USD körül kapacitívvel... na, arra aztán van közösség... szerintem kb a legnagyobb a klónok közül-------------
más: nem támadni szeretnék, mert jó ez a fórum, de kérlek titeket, világosítsatok fel? MIRE kell itt mindenkinek dual core tablet?
Angry birds-nek? vagy az indexet olvasgatni?Mert egy wits a81, vagy hasonló kaliberű társán is elmegy minden, mint a mesében, kb hozza azt a szintet, mint egy középkategóriás robotos telefon (motorola defy pl.)
Szóval tényleg érdekel, hogy ki mire ácsingózik, ha a tabletre gondol... mert gondolom kevesen renderelnének animáciüt, vagy dolgoznának 50-60 réteges psd-vel egy ilyenen...
(hd2-m van, azon robot, de nem tudom, hogy mitől lenne jobb nekem, ha pl 2x ekkora proci lenne benne. Megjegyzem kütyüfan vagyok, az elvárásaim nekem sem alacsonyak, útálom, ha egy rendeszer szaggat, döcög, röcög, tehát a LÉNYEG érdekelne, hogy MIRE kell egy ilyenbe 1gb RAM meg dcTEGRA)és mégegyszer: no offense
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- REDMAGIC ASTRA Gamer tablet 165 Hz-es OLED kijelzővel - 16 GB / 512 GB
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- iPad 9gen 256GB WIFI+CELLULAR tokkal, töltővel
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest