- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
MyAudio 808DCC dolgok:
Azt sikerült megtalálnom, hogy az eredeti neve Gadmei E8HD, és 1280*768-as kijelző van benne.
delbarta észrevett egy hibát, ami előtte nekem is feltűnt, pedig a kezemben sincs a tablet. A megnyilvánulása az, hogy a kép függőlegesen "nyújtott". Erre azt az okot találtam, hogy a tablet szoftvere 1280*800-as felbontást használ, [bizonyíték], viszont a képernyője minden oldal szerint 1280*768 pixel. Érdekes hiba, de ha már megírták így a szoftvert, akkor nehéz lesz kijavítani.
AZ ALÁBBI ROMOKTÓL KÍNAI LESZ A TABLET, de van benne angol nyelv:
[Ezt] az egy custom romot találtam rá, a play store fixnek viszont nyoma sincs. Viszont ha jól veszem ki a kínai kotyvalék guglifordítós leírásból, akkor az akksitöltés végét is jelzi már, és a fényerő csúszkájával már lehet állítani a fényerőt.szerk.: Itt egy másik ROM, ez magyaráz valamit a play store keresésről meg letöltésről, de gőzöm sincs, hogy itt minden programot enged-e... Én szerintem most kihagyom, ha esetleg ezek a kicsi, de aggasztó hibák javításra kerülnek, akkor majd megveszem. Nem azon az 5000Ft-on fog múlni.
Mindenesetre azt is jó tudni, hogy a MyTV nem a MyAudio ajándéka, hanem automatikusan jár ehhez a tablethez Kínából jövet.
(utolsó linken is szerepel)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nők, nőügyek (18+)
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest