- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcode
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítség kellene! Tegnap a Váci úti Tescoban én is vettem egy 45 ezres MyAudio 9,7-est, az utolsó darab volt...
Otthon a dobozból kivett készülékről kiderült, hogy már eleve be volt kapcsolva és kb 20 perc működés után le is merült. Rátettem töltőre, ezután még egyszer elindult, de pár perc után újrabootolt magától és már nem indult el többet.Próbál elindulni, bejön a MyAudio logo, útána még megjelenik az "android" felirat, de nem tűnik el fél óra után sem.
Egész éjjel rajta hagytam a töltőn, hátha reggelre van valami változás, de nem. A ki/bekapcsoló gombot hosszan nyomvatartva ki lehet kapcsolni, de bekapcsoláskor nem jut tovább az android feliraton. A reset gombra is ugyanezt csinálja.Délelőtt visszavittem a Tesco-ba, de nekik már nincs csere készülékük, felhívtak néhány másik áruházat, de azokban sincs már. Úgyhogy most vagy 3 napon belül visszadják a pénzt vagy 3 után elküldik szervízbe ami szerintük legalább 2 hét.
Nincs valami ötlet, hogy a fentieken kívül mit lehetne csinálni vele, hogy működjön?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest