- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
Én is bevásároltam ebből a Tesco -s csodából (9.7''). Eddig meg vagyok vele elégedve. 1 apró pixelhibát kaptam, de annyira a szélén van a kijelzőnek, hogy nem tud izgatni (pixelgariba is beleférne).
- Ha több programot futtatok, akkor néha belassul, de nem vészes.
- A kijelző szépséges (nem volt IPSem azelőtt).
- Megy szépen az USB, 720p/1080p -s (max 3-4 GB -tal próbáltam) filmek jól menne rajta LOCALbanAmi viszont akad, az a Samba share -es 720p (h264). BsPlayerrel próbáltam (System HW gyorsítást nem engedi LAN módban így kicsit meg vagyok szorulva). Tud -e nekem valaki olyan lejátszót ajánlani, ami SMB share -ről képes streamelni, lehetőség szerint ismeri a feliratokat és gyors?
UI: Először egy erősebb masinában gondolkoztam, de ez is elég lehet arra a célra, amire szánom. Amikor egy picit várnom kell 1-1 reakció után, akkor a fejemben van az, hogy ez a gép fele annyi volt mint amire költeni akartam, s ahhoz képest szerintem szuper.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Horgász topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Philips LCD és LED TV-k
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest