- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drótszamár
őstag
válasz
lumpen_stex #1509 üzenetére
Rászántam a mai délutánt, és sikerült üzembe helyezni az A81E-n a 3g-s netet.
Ha USB-n rádugod a telót (nekem nokia E51 van), akkor a WCDMA beállítások alatt ki kell törölni a card ID-t, és a passwordot, illetve az Attachement mezőben a "3gnet" szöveget a szolgáltatónál használt APN nevére kell átírni. Pl. Telenor esetén "net".
A fütyike sajnos nagyon instabil, könnyen kicsúszik. Ez után általában reboot jön, mert nem tud újra csatlakozni a telefonhoz.
BT kapcsolathoz rootolni kell, utána fel kell telepíteni a Q5 Bluetooth Dial Up Network programot
Itt meg kell adni az előzőleg összepárosított telefon mac címét, és a csatorna számát (ezeket menüből meg tudja keresni a program). Ha ez megvan módosítani kell a Dial Up Chat Scriptet. Az utolsó előtti sorban én a teljes szöveget kicseréltem az USB-s verzió Attachement mezőjében lévő szövegre, és az elejére hozzátettem, hogy OK 'AT+........ Ezt nem 100%, hogy így kell csinálni, de működik.
Mindkét verziót kb 10-10 percig teszteltem. Az adatforgalom 2-2 mega volt.
Gondoltam leírom, hátha más is szeretne 3g netet az A81E tabletjére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- ELADÓ - SAMSUNG GALAXY TAB S8 ULTRA
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest