Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
irakoczi22
csendes tag
Köszi a segítséged, a pénz is sokat számít,
de egyedül a műszaki cikekkel vagyok úgy hogy "olcsó húsnak...". Minden napos használat miatt inkább komolyabb tabletet szeretnék.Tudomásom szererint nagy átlag (persze amit hall az ember...
egy vagy másfél év után elromlik az apple, ebből mi igaz, és most nem azt akarom hogy itt a nagy apple fanok szétszedjenek
csak érdeklődni szeretnék. Illetve sok helyen ovastam hogy zártabb rendszerű, ez mit takar?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 6
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mi a labubu? – és pár fontos dolog, amire idén rágugliztál
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
de egyedül a műszaki cikekkel vagyok úgy hogy "olcsó húsnak...". Minden napos használat miatt inkább komolyabb tabletet szeretnék.Tudomásom szererint nagy átlag (persze amit hall az ember...
egy vagy másfél év után elromlik az apple, ebből mi igaz, és most nem azt akarom hogy itt a nagy apple fanok szétszedjenek
Dr.NX