Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!
Utolsó frissítés: 2026. április
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk a számodra legmegfelelőbb táblagép kiválasztásában, a hozzászólásod mindenképpen tartalmazza az alábbi kérdésekre a választ:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11", 12-13" vagy 14"-nél nagyobb?
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj!)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés (Netflix), rajzolás, böngészés, stb.)
■ Új vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Aliexpress, Banggood, stb.) is opció?
Új hozzászólás Aktív témák
-
izisz
senior tag
No mar friss cube-rol irok. A postai kavaras utan vegre at tudtam venni. Ez a masina nagyon allat :-) Irto szep a kijelzo, a haz-burkolat felulmulta a varakozasomat egeszen massziv minosegi erzetet nyujt. Wifi 2 betonfalon tul is maxos. Speaker,mic tenyleg egy kalap guano,de kulso fulessel kivalo a hangzas, sot a fejhallgatomat eddig csak hifirol tudtam kihajtani,mert pc kimenet verszegeny volt neki. De ez tab kihajtja. A neten olvashato antutu stb pontszamot hozza,nincs csalas. Villamgyorsak a kepveltasok,scrollozas,netezes,videotekeres. Picit langyosodik a hatlap nem veszes. Egy pixelhibat bekaptam de szerencsere pici bibi es annira a sarkaban van a kijelzonek h nem problema. Bevilagitas,van egy keves,fekete kepernyonel helyenkent latszik engem egyaltalan nem zavar. Meg sd kartyat nem tudtam beletenni valamiert nem marad benne ill kekfogat meg nem probaltam. Hdmi kabelem meg nincs azt sem tudom kiprobalni. Hirtelen ennyi :-) veleme
nyem szerint anni penzt megert pandarol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Futás, futópályák
- YouTube
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Nintendo Switch 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- További aktív témák...
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Dr.NX