Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
upszilon
őstag
-
törölt tag
válasz upszilon #153 üzenetére
valószínűleg az emberek többsége nem skype-ol annyit, hanem inkább msn, email, vagy rendes telefon.
egyébként meg van több kliens is telefonra, amivel lehet skype hívásokat folytatni (nimbuzz például, vagy a hivatalos androidos kliens), bár nem tudom, hogy videót tudnak-e közvetíteni (sosem volt olyan androidos telefonom, amin lenne előlapi kamera). -
z0d1AK
nagyúr
Bár nem tablet, de érdekességnek jó lehet: Toshiba AC100.
(#153) upszilon: Én Skype-ot elsősorban a munkahelyen használok, vagy egy-két modival ha beszélek este. Amúgy van Android-ra Skype alkalmazás, mint írták is előttem. A tesztet viszont lehetne linkelni.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
upszilon
őstag
válasz #16820480 #154 üzenetére
Ha belépek a Skype-ba, akkor alul kiírja, hogy éppen mennyi a bejelentkezett felhasználók száma. Kb 20 millió és félmilliárd közötti szám jön elő. Ennek tükrében értetlenkedem azon, hogy pont a Skype-teszt marad mindig el. Úgygondolom, hogy ez lenne az elsők egyike, amit ki kellene próbálni. Milyen a kép és hangminőség, nincsenek-e zökkenők, stb? Azért ha félmilliárd ember kíváncsi valamire, az talán nem is lenne annyira lebecsülendő, hogy meg sem kell említeni. Nem a saját szokásaiból lenne célszerű kiindulnia a tesztelőnek. Szerintem. Vagy tévedek?
-
-
törölt tag
válasz upszilon #158 üzenetére
hát 50 millió nem olyan hatalmas szám azért (a fél milliárdért majdnem jöttem leszólni téged, de láttam helyesbítettél) a világ legnagyobb messenger szolgáltatójának valamivel több, mint egymilliárd regisztrált azonosítója van (azért nem írok usert, mert egy embernek lehet/van több azonosítója is), és ennek nagyjából a fele aktív azonosító, és egyszerre simán van 100 milliónál több tag online, mégis majdnem biztosra mondom, hogy nem tudod melyikről van szó.
amúgy ha laptopot veszel, akkor előtte kipróbálod, hogy megy-e rajta a skype? gondolom nem, mert úgyis megy, ha az operációs rendszer elbírja. nos, itt is valami ilyesmiről van szó, szerintem nincs lényeges különbség a gépek közt. illetve talán felbontásból adódó probléma lehet egyes szoftverekkel, ez igaz, de ha tudnak programozni a skype-nál, akkor ezt meg kellene oldják.
-
upszilon
őstag
...ez most hoooogy???
-
ggf8600gts
tag
Egy érdekes cikk:
http://www.adi-news.com/google-android-2-2-froyo-not-designed-for-tablet-pc-says-google/24705/
-
ggf8600gts
tag
Google has their own plans for the tablet market..AND IT DOESNT INVOLVE ANDROID.. So lets drop the line already. We all know Google wnats to push chrome OS as their tablet OS of choice.
Ők nem is az Android-ot akarják nyomni a tablet pc-k piacán, hanem a Chrome OS-t.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz ggf8600gts #163 üzenetére
-
válasz #16820480 #162 üzenetére
Ez egyébként tévhit. Sajnos a gyakorlat az, hogy a gyártók implementációi eltérnek egymástól, vagy hagynak meg bugokat, mindenesetre nem lehet ezt így kijelenteni semmiképp. Sajnos már nem emlékszem melyik telefonnál, de pl. a vonalkódolvasó programok nem működtek, mert a kamera máshogy viselkedett.
De valami volt a Fring vagy Nimbuzzal is, talán az SGS-en.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
z0d1AK
nagyúr
Most az, hogy mit választasz, abszolút felhasználási feltételektől függ.
Én is olcsóbban kijönnék egy netbookkal, viszont tabletet szeretnék, mert az kisebb, súlya is kedvezőbb, talán az akksi idő ugyan ott van. Az Android és a beépített 3G miatt útközben talán még használhatóbb is (legalábbis az, amit én néztem magamnak).| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
upszilon
őstag
Most volt nálam (kölcsibe) és nem tudtam vele kényelmesen filmet nézni az ágyban. Tartanom kellett. Elfáradt a kezem. Szóval akkor már inkább notebook. Az legalább megáll a talpán (mondjuk ahhoz meg egy fatálcát szoktam használni, a befulladás miatt. A Skype-ot meg nem sikerült beüzemelni. nem jöttem rá, hogy kellene csinálni. Szóval hamar visszaadtam. Ez így még gyerekcipő nagyon...
-
ggf8600gts
tag
segítsetek értelmezni mire is jó egy androidos tablet, vagy MID.
Netezni lehet vele, de azt is megkötéssel hiszen a Flash támogatás hiánya miatt video streameket csak a youtube-ról tudok nézni. Pl egy PH beszámoló után egy belinkelt videót nem tudok megnézni...
Skype nem megy rajta....
Egyetlen vonzereje az ára (egy ZT-180 50K körül megvan) plusz az érintőképernyő...
Nem tudom praktikum szempontjából beilleszteni.
Egy netbook több mindenre használható, és alig drágább....
A 185K-s IPAD is nehezen definiálható hogy kiknek szánják milyen réteget céloz meg.
Szerintem a tablet pc egyelőre a kütyümániások érdeklődését kelthette fel, egy átlag felhasználó aki filmet szeretne nézni, levelezni szeretne, chatelni szeretne, netezni szeretne, az minimum netbook-ot vesz.
[ Szerkesztve ]
-
rakal
senior tag
válasz #16820480 #175 üzenetére
Erősen korlátozott,csak szolgáltató által támogatott mobilokra.
T-Mobile pulse-ra is ezt a hibaüzenetet kapjuk:
"Sorry,Skype is unavailable for your mobile.We add new handsets all the time so check back soon".Androidos tabletre feltelepítve .apk-val pedig nem megy a hangkommunikáció nálam legalábbis. -
z0d1AK
nagyúr
válasz ggf8600gts #174 üzenetére
185K-ért kiknek szánták az iPad-et?
Millióknak. Hányat adtak el belőle eddig úgy, hogy nem is forgalmazzák minden országban?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
z0d1AK
nagyúr
Igen, tudom hogy olcsóféle külföldön. Sajnos nekünk ott van az a gond, hogy egyelőre még nem forgalmazzák. Behozatáskor nem olcsó ha céges keretek közt történik.
Szállítás, esetleg vám, és akkor még hogy megéljen az emberke, még hasznot is kell tenni ugye. És ezt mind a vevő fizeti ki.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
philoxenia
MODERÁTOR
Alkalmankénti netezésre, főleg olvasásra, megfelelő formába konvertált filmek megtekintésére teljesen jónak tűnik.
Kisebb és könnyebben használható a netbooknál, tehát még mobilabb. Ez az előnye elsősorban. Ráadásul akár fele áron is beszerezhető. Lényegében egy telefon árán....
szerintem nemsokára megjelenik a szolgáltatók kínálatában is. -
z0d1AK
nagyúr
válasz philoxenia #181 üzenetére
Nem feltétlenül kell konvertálni sem. Egy DivX lejátszó app segítségével a legtöbb eszköz megbirkózik a kis 700MB-os filmekkel.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz philoxenia #183 üzenetére
Nem ismerem azt az oldalt, nem tudom, milyen filmek vannak ott.
Én is e51-en néztem egy-két sorozatot marketing órákon régen.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz philoxenia #185 üzenetére
Ehh, ez az animáció nagyon komoly.
-
babosmiki
addikt
Netezéshez is jó, főleg amelyiken Froyo van azon megy a Flash!
Szerintem fénykép ill. videóalbumnak is kiválló, csak zsebre ( nagy ) teszed
és már viheted is magaddal az összes létező médiádat mutogatni a családnak.
A játék képességei sem elhanyagolhatóak egy ilyen kütyünek,
főleg ha útközben vagy.
A hét colos kategória gps-el a kocsiban tökéletes navi eszköz is lehet.
Aki sokat autózik mint ahogy én is, annak áldás is lehet egy ilyen kütyü,
mindig nálad van stauban sem kell unatkozni![ Szerkesztve ]
"Galaxy Z Fold3" , Watch Active4, GalaxyTabS2 8.0, Dell E6430 i7.."
-
-
z0d1AK
nagyúr
válasz upszilon #188 üzenetére
10"-os-ról szó sem volt.
Egyébként nem a kezelőfalon egy jó tartóval gond nélkül elférhet, de az általad említett kamionban meg még kényelmesen válogathatsz is, hogy hova tedd.És ez a GPS funkció is olyan, hogy az használja, akinek szüksége van rá. Neked nincs? Akkor nem használod. Ennyi.
Egyébként már előrendelhető az új Archos család, ami pár héten belül itt van, és verhetetlen árral jönnek!
-
törölt tag
én őszintén megmondva, lehet, hogy egy 10"-os tablettel is bepróbálkoznék navigálni legalább látni rajta rendesen. bár nem tudom, meg kéne élőben nézni. de egy 7-es nem lenne annyira nagy előrelépés a telefon méretéhez képest, főleg, hogy némelyiket még ugyanazzal a felbontással is szerelik. inkább valami 8-10"-os lenne talán jó. valahogy csak elfér a kocsiban, legfeljebb kitakar kicsit a középkonzolból...
-
z0d1AK
nagyúr
válasz #16820480 #191 üzenetére
7" esetében én azért nem tartom túl szerencsésnek első körben az 1024x600-at, mert a kis kijelző - nagy felbontás nem feltétlenül szerencsés.
(#190) Bici: Angolul az Archos oldalán elég korrekt leírás van (speckó meg mindegy, hogy milyen nyelven van )
A 101 kicsivel több 100ezernél, ez jelenleg elég jó vételnek tűnik![ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
válasz #16820480 #193 üzenetére
Pontosan, ez egyén függő, és általában csak próba után derülne ki, hogy jó volna-e az adott egyénnek. Most én is elgondolkoztam az Archos 70-en és 101-en, mert olcsóbban kijön, mint a Commtiva 101-es, viszont se gps, se 3g, se Market.
A Market még nem is akkora veszett nagy gond, a 3G sem feltétlenül, bár útközben tudnám használni. A GPS meg a bármikor jól jöhet kategória.| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
félisten
Hú, köszi, nemrég még nem volt fent az új család.
Asszem ez az archos túl elit márka nekem. Max 25-öt szánok rá, de elég egy 5-7 colos kis kütyü. Majd válogatok a kínaiak közül januárban a holt szezonban.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
törölt tag
nekem első körben a market hiányozna, második körben a gps, és harmadikban csak a 3G. igazából ha olyan telefonom van, akkor adott esetben meg is tudnám vele osztani a mobilnetet a tabletre.
kíváncsivagoyk mikor kezdik majd el elárasztani az ilyen fukar meg hülyenemvagyok üzleteket a tabletek, és lehet kedvünkre tapizni őket, ahogy most a telefonokat.én arra várok igazából, amikor valaki majd megcsinálja ezen az áron a mindent bele tabletet
-
z0d1AK
nagyúr
válasz #16820480 #196 üzenetére
3G-t én is meg tudom osztani, vagy rosszabb esetben nézek magamnak valami RMA-s MiFi-t olcsón.
A Market hiányos, bár ahol wifi-van (3G híján), ott tudok letölteni más forrásból apk-t, illetve elvileg az Archos is indít emiatt valami kis saját Market-et. Nagyon kíváncsi vagyok rá.Ha lesz is egy idő múlva a multikban, kérdéses, hogy kapnak-e demó darabot, amit lehet tapizni. De ha már így vesszük, akkor az EW árulja a Streak-et is, érdemes bepróbálkozni, bár nem hiszem, hogy tapizható. Én éppen eleget tapizhattam (bár folytatnám még sokáig szívesen).
A mindent bele tablet ilyen áron nagyjából készen van, amiről más sokat írtam, a Commtiva N700. Hátránya: 6-800MHz-s cpu, 840x400-as felbontás. Jah, és csak 7", de ez nem hátrány, hanem tulajdonság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
- Apple iPad 12.9'' M1, 5gen, 128Gb Wifi+Cellular, makulátlan, Space Gray + Smart Keyboard+ Pencil 2
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- iPad Pro 4. generációs 11" gyári tokkal és magic keyboarddal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest