Hirdetés
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- Rap, Hip-hop 90'
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggf8600gts
tag
segítsetek értelmezni mire is jó egy androidos tablet, vagy MID.
Netezni lehet vele, de azt is megkötéssel hiszen a Flash támogatás hiánya miatt video streameket csak a youtube-ról tudok nézni. Pl egy PH beszámoló után egy belinkelt videót nem tudok megnézni...
Skype nem megy rajta....
Egyetlen vonzereje az ára (egy ZT-180 50K körül megvan) plusz az érintőképernyő...
Nem tudom praktikum szempontjából beilleszteni.
Egy netbook több mindenre használható, és alig drágább....
A 185K-s IPAD is nehezen definiálható hogy kiknek szánják milyen réteget céloz meg.
Szerintem a tablet pc egyelőre a kütyümániások érdeklődését kelthette fel, egy átlag felhasználó aki filmet szeretne nézni, levelezni szeretne, chatelni szeretne, netezni szeretne, az minimum netbook-ot vesz.
[ Szerkesztve ]
-
ggf8600gts
tag
Google has their own plans for the tablet market..AND IT DOESNT INVOLVE ANDROID.. So lets drop the line already. We all know Google wnats to push chrome OS as their tablet OS of choice.
Ők nem is az Android-ot akarják nyomni a tablet pc-k piacán, hanem a Chrome OS-t.
-
ggf8600gts
tag
Egy érdekes cikk:
http://www.adi-news.com/google-android-2-2-froyo-not-designed-for-tablet-pc-says-google/24705/
-
ggf8600gts
tag
A másik kérdés: A netes video stream-eket lejátsza?
Mint pl. az indavideo, index video bejátszásai, vagy a youtube videóit? Az értem, hogy a Zenithinken külön csatorna van a youtube videóknak, de ha neten megyek fel egy video streamre, lejátsza azt? -
ggf8600gts
tag
De hát ebben pont az lenne a lényeg, hogy könnyű netezésre alkalmas hordozható eszközt használjunk. Namost ha mindig szenvedni kell a netre való csatlakozással akkor ez elég kiforratlan... Nem ér 150 ezret, max. a kínai tabletek árát 50.-et.
Jelenleg ez egy túlárazott technológia. -
ggf8600gts
tag
Sziasztok!
A Zenithink-es cikket és az azt követő fórumot olvasva azt a következtetést vontam le, hogy az Android 2.1-es op. rendszer nem szereti a WPA titkosítást. Nekem az otthoni
hálózat WPA titkosítással van kialakítva. Hogyan tudnék csatlakozni egy ilyen táblagéppel
WIFI-n keresztül a netre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Pad X9 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest