- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Egy sima gagyi kínai tablet. Olcsónak tűnik, de nem az, a százvalahány dollárod verzió.
28000 forint ugyan a vételár, ám az aukció alján ott virít: szállítás 5000ft, az áru külföldről érkezik.
Gusztustalan módszer. Te kifizeted, ő megrendeli, elkönyveli a hasznos, és nem bukik rajta semmit sem.Ami viszont óriási: Andriod OS 1.988
-
z0d1AK
nagyúr
Igen, tudom hogy olcsóféle külföldön. Sajnos nekünk ott van az a gond, hogy egyelőre még nem forgalmazzák. Behozatáskor nem olcsó ha céges keretek közt történik.
Szállítás, esetleg vám, és akkor még hogy megéljen az emberke, még hasznot is kell tenni ugye. És ezt mind a vevő fizeti ki. -
Ok, köszi, én csak egy itteni hozzászólásban olvastam, hogy a Rockchip-es gépekre nem lehet 2.2-es Androidot rakni, de azt nem írta, hogy csak hivatalosan nem, vagy egyáltalán.
Nekem mindössze annyi a célom, hogy megtaláljam azt a legolcsóbb vasat, amire felmegy a 2.2-es Android akár hivatalosan, akár nem hivatalosan. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged