Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Egy sima gagyi kínai tablet. Olcsónak tűnik, de nem az, a százvalahány dollárod verzió.
28000 forint ugyan a vételár, ám az aukció alján ott virít: szállítás 5000ft, az áru külföldről érkezik.
Gusztustalan módszer. Te kifizeted, ő megrendeli, elkönyveli a hasznos, és nem bukik rajta semmit sem.Ami viszont óriási: Andriod OS 1.988

-
z0d1AK
nagyúr
Igen, tudom hogy olcsóféle külföldön. Sajnos nekünk ott van az a gond, hogy egyelőre még nem forgalmazzák. Behozatáskor nem olcsó ha céges keretek közt történik.
Szállítás, esetleg vám, és akkor még hogy megéljen az emberke, még hasznot is kell tenni ugye. És ezt mind a vevő fizeti ki.
-
Ok, köszi, én csak egy itteni hozzászólásban olvastam, hogy a Rockchip-es gépekre nem lehet 2.2-es Androidot rakni, de azt nem írta, hogy csak hivatalosan nem, vagy egyáltalán.
Nekem mindössze annyi a célom, hogy megtaláljam azt a legolcsóbb vasat, amire felmegy a 2.2-es Android akár hivatalosan, akár nem hivatalosan. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- World of Tanks - MMO
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX