- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
upszilon #158 üzenetére
hát 50 millió nem olyan hatalmas szám azért (a fél milliárdért majdnem jöttem leszólni téged, de láttam helyesbítettél)
a világ legnagyobb messenger szolgáltatójának valamivel több, mint egymilliárd regisztrált azonosítója van (azért nem írok usert, mert egy embernek lehet/van több azonosítója is), és ennek nagyjából a fele aktív azonosító, és egyszerre simán van 100 milliónál több tag online, mégis majdnem biztosra mondom, hogy nem tudod melyikről van szó.
amúgy ha laptopot veszel, akkor előtte kipróbálod, hogy megy-e rajta a skype? gondolom nem, mert úgyis megy, ha az operációs rendszer elbírja. nos, itt is valami ilyesmiről van szó, szerintem nincs lényeges különbség a gépek közt. illetve talán felbontásból adódó probléma lehet egyes szoftverekkel, ez igaz, de ha tudnak programozni a skype-nál, akkor ezt meg kellene oldják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest