- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nekem nem tetszik annyira a Desire, azért is nem vártam rá, és nem olyat vettem végül. a Nexus pont úgy jó, ahogy van, nem pancsolt bele a HTC a saját cuccaival. én ilyesmit várok ettől a tablettől is, akárki gyártja majd. mondjuk nem tudom, hogy a HTC fogja-e gyártani, hiszen nekik pont nincs még semmilyen tabletük, ellenben sok másik céggel.
-
-
z0d1AK
nagyúr
Elvileg megjelent, bár sehol sem találtam meg egy forgalmazót sem, így árról sem tudok. Az biztos, hogy borsos ilyen specifikációval.
Elég gyilkos lehet a Froyo + Tegra 2 + 1GB RAM kombó! -
z0d1AK
nagyúr
Ez természetesen így van. A Google megteremtette ezzel a filléres okostelefont. Visszagondolva, Symbian-t és WinMo-t nem igazán lehetett kapni régen (sem) annyiért, mint most újonnan Android-os telefont.
Én a Huawei U8100-at teszteltem (és írtam róla cikket), azzal nem volt kifejezetten gond. Az én Tattoo-m is a gyengébb hardverrel megáldott telefonok közé tartozik, mégis szeretem. Annyi, hogy minden nap ürítem a memóriát, hogy ne lassuljak vissza. -
z0d1AK
nagyúr
A Market is azért marad alul, mert még nincs annyi alkalmazás, illetve nincs annyi erős grafikai chippel megáldott hardver. Az Apple-nek hosszútávon is be fog jönni az a szisztémája, mint a gépek tekintetében is: 2-3 konfig van piacon, és arra van optimalizálva az oprendszer. Az Android így hátrányban van, hiszen amennyi készülék, annyi specifikáció...
-
Peat;)
veterán
Illetve próbálja a google visszatartani a tabletek piacra lépését. Valószínű már régen készen vannak ezek az eszközök, elég sok ismert és nem ismert gyártónál, már láttunk is párat, gőzöm nincs miért nem partner a google, talán android 3-nál külön figyelnek a tablet vonalra és ezért halasztgatják. 2.2-es droid ipad mellé téve nem üti meg a mércét googlénál sem és gondolom nem akarja lejáratni magát. A telefonok alapján a gyártók meg cseszik elérhetővé tenni a friss anroidokat a régebbi modellekre, így lehet hiába adnák ki most az erőgépeket, ha a 3-as droid nem lesz elérhető rájuk.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest