- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somacsek
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem egy videót, ahol kicsit nyomkodom a Protab2-t: link
Üzemidőről még nem tudok sokat mondani, nem értem rá folyamatosan használni, de persze azért babráltam. Így kb. másfél napot bírt. Éjszaka, készenlétben 1%-ot veszített a töltöttségből, de nem tudom, mennyire megbízható ez az adat.
A gyári böngészőt lecseréltem, mert elég akadozós lett a böngészés rajta valamiért. Opera Mini van most, azzal sokkal gyorsabb a netezés. NAS-ról szépen tudok filmet nézni 720p-ig, a g-s routerem már nem bír többet.
Az egész rendszer megfelelő sebességgel dolgozik, jól lehet lépkedni az appok között, tenni-venni. Azért vannak akadások, de nem veszés. Aki ebben az árkategóriában gondolkozik, annak el kell fogadnia, hogy ez a konfiguráció hamarabb eléri a határait, mint egy két-négymagos tábla, vagy egy iPad.
Az én vásárlásom oka főleg a kíváncsiság volt, de pl. sokat utazó diákoknak nagyon ajánlható egy ilyen gép, vagy második gépnek bárkinek.
Ja, lemértem többek kérésére: 640g.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M-A R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Cooler Master MasterBox Lite5 500W
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest