- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
vamzi
senior tag
válasz
F.B.I. #12041 üzenetére
Ugyan nem tablettel, de egy hasonló árkategóriájú kínai vakuval jártam most úgy, hogy garanciás. Az eladóval felvettem a kapcsolatot. Az persze lepattintott, mert már kicsúsztam az ő általa adott 30napos cseréből, beszéljek a gyártóval. A gyártóval pedig lebeszéltem, hogy visszaküldöm. Így is lett. 600g a cucc(persze a határ a postán 500g-nál van) így 4300 jó magyar forintomba került az odaposta. Cserébe a feladási ár 15x-ig biztosítva van a csomagom(bőven benne van) és 7-10 nap az odaút és nyomon követett.
Egyelőre várok, mert a héten adtam fel. Remélem megérkezik. A hölgy a postán azt mondta, hogy a vámon majd jól kielemzik, hogy fizetnem kell-e vámot utána mikor kiviszik, de megnyugtatott, hogy mivel garanciális ügyintézésről van szó, amiről a csomagban lévő dokumentumok is tanúskodnak, így biztosan átengedik.
Hát remélem. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle, mert sosem postáztam még semmit sem Kínába, de főleg nem gariztattam velük soha semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Háztartási gépek
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest