- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
Sanzaa #12020 üzenetére
Dettó.
z0d1AK!
"WayteQ xTAB-70i"
Múltkor jártam a nem-vagyok-hülye-boltban ahol egy Maxtab volt kiállítva, ahogy gugliztam annak kb. ilyen súlya van (és az nem tűnt pehelykönnyűnek), ezt figyelembe véve ez így elég kényelmetlennek tűnik hosszútávon. Vagy qrva izmos kisujjad van...Vagy tévednék?
"Nem tudom, hogy ez normálisnak számít-e, vagy valami különleges képességre utal-e.
"
Nyilvánvalóan csakis az utóbbiról lehet szó."A Voda a nagy okos boltjában kemény 208.300 forintért osztja a 16 gigás wifis BlackBerry PlayBookot. ... Németországban a PlayBook kemény 200 euró a boltokban..."
1euro=296,67Ft-> 200euro=59334Ft, a különbség 148966Ft, az naggyon dúúúrva.De végül is érthető, elvégre a német életszínvonal sehol sincs a miénkhez képest...
kelzsoca!
"Kérdeznéd ezt meg itthon, az 54% lehet felmenne 95% köré"
Biztosan; de úgy gondolom ennek oka nem az igény hiányában hanem az árban keresendő. Ezért is írtam hogy Ha lenne a wifi only és a 3G verziók között mondjuk 5k különbség és lenne hozzá reális árazású (akár prepaid) net csomag szvsz nagy valószínűséggel egyből javuló tendenciát mutatna a kereslet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest