Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Ez is a figyelmetlenségre vezethető vissza, semmit nem kell magyarázni. Ha egyszer valaki rákérdez egy konkrét linkre és megkapja a választ, ráadásul pont arra van szüksége, hogy ne legyen Matrixa akkor hogy a 3.14…ba sikerül neki mágis Matrixra rákérdezni és még rá is frissít? Ez qrva nagy figyelmetlenség még akkor is ha egy forumtárs rosszul válaszolt neki, mert ő is némileg figyelmetlen volt. De már mindegy, új telepítés kell, ezt nem ússza meg.
Tehát akkor most ezt ami fent van gyaluljam le mert nem így nem lesz netflix,digionline,Hbogo? - teljesen friss telepítés legyen, azt tedd fel amire szükséged van.
Rakjam fel tiszta telepítéssel pl. a 9.2.5-t ha a régi kell és arra mehet a mentés. - azt tedd fel ami előtte volt, ha 9.2.5 akkor azt és utána mehet a 9.2.X-re készült menüs verzió, nem tudom melyik az utolsó és jó, mert nem használtam.
Vagy a mátrixot is tiszta telepítéssel és arra mehetnek az addonok,igaz? - Matrix is tiszta telepítéssel, és utána mindent előröl kell beállítani, de nézd meg, hogy megy-e minden kiegészítő amire szükséged van, én is csak akkor frissítettem amikor az általam használt kiegészítők működtek. Számíthatsz egy-két eltérésre illetve arra is, hogy valami még nem 100%-os. Én már csak a CE Matrixot használom, nálam minden flottul megy, 1 apró hiba van a PKC-ban, de az javítva lesz, minden más nálam kifejezetten jól működik, más OS-en jelenleg a Matrix elég sz@r, ott nem használom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Dell asztali gépek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest