- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Nem ironizálók
Én ezt a fekete-fehér látásmódra írtam, mint amikor azt állította, hogy a YouTube nézettség 100%-osan a szakmai tudáson múlik, erre felvetettem, hogy ott van még ezer más dolog, pl. a YouTube algoritmus kedvébe járás, akkor azt egyből elvetette, merthogy ő tuti biztos abban, hogy csak azon az 1 dolgon múlik, miközben a világban történő dolgoknak sosincs egy oka.Én nem vagyok tuti biztos abban amit írok, ezért nem is jövök pontos adatokkal sokszor, amit Busterftw hiányol, mert csak normálisan diskurálni szeretnék és nem bírósági tárgyaláson lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER WINDFORCE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- Gainward GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 128bit!!! Beszámítok!!!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3060 V2 OC LHR videókártya eladó
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- iPhone 11 Pro 256Gb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én ezt a fekete-fehér látásmódra írtam, mint amikor azt állította, hogy a YouTube nézettség 100%-osan a szakmai tudáson múlik, erre felvetettem, hogy ott van még ezer más dolog, pl. a YouTube algoritmus kedvébe járás, akkor azt egyből elvetette, merthogy ő tuti biztos abban, hogy csak azon az 1 dolgon múlik, miközben a világban történő dolgoknak sosincs egy oka.