Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Értelek, hát majd kitisztul a kép a kezdeti rohanás után
Jó pár tesztet láttam, ahol semmiféle képminőség javulásról nem számoltak be Performance módban sem és én sem láttam (pl. zwormz gaming), máshol meg áradoznak, hogy sokkal jobb, mint a 4. Ez a profilok kézbe adása végfelhasználóknak szerintem veszélyes, mert ők aztán honnan tudnák, hogy melyik a jó? Elkezdenek NVIDIA programming guide-ot nézni?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE RTX 4080 16GB WINDFORCE 6 hónap gyári garival
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse RX 6800 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 04.13
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó pár tesztet láttam, ahol semmiféle képminőség javulásról nem számoltak be Performance módban sem és én sem láttam (pl. zwormz gaming), máshol meg áradoznak, hogy sokkal jobb, mint a 4. Ez a profilok kézbe adása végfelhasználóknak szerintem veszélyes, mert ők aztán honnan tudnák, hogy melyik a jó? Elkezdenek NVIDIA programming guide-ot nézni?