Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Értelek, hát majd kitisztul a kép a kezdeti rohanás után
Jó pár tesztet láttam, ahol semmiféle képminőség javulásról nem számoltak be Performance módban sem és én sem láttam (pl. zwormz gaming), máshol meg áradoznak, hogy sokkal jobb, mint a 4. Ez a profilok kézbe adása végfelhasználóknak szerintem veszélyes, mert ők aztán honnan tudnák, hogy melyik a jó? Elkezdenek NVIDIA programming guide-ot nézni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Téma tudnivalók
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Jó pár tesztet láttam, ahol semmiféle képminőség javulásról nem számoltak be Performance módban sem és én sem láttam (pl. zwormz gaming), máshol meg áradoznak, hogy sokkal jobb, mint a 4. Ez a profilok kézbe adása végfelhasználóknak szerintem veszélyes, mert ők aztán honnan tudnák, hogy melyik a jó? Elkezdenek NVIDIA programming guide-ot nézni?