Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
Értelek, hát majd kitisztul a kép a kezdeti rohanás után
Jó pár tesztet láttam, ahol semmiféle képminőség javulásról nem számoltak be Performance módban sem és én sem láttam (pl. zwormz gaming), máshol meg áradoznak, hogy sokkal jobb, mint a 4. Ez a profilok kézbe adása végfelhasználóknak szerintem veszélyes, mert ők aztán honnan tudnák, hogy melyik a jó? Elkezdenek NVIDIA programming guide-ot nézni?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX Radeon RX 580 8GB GTS XXX Edition GDDR5 256bit
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 7800 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
Üzleti előfizetők hirdetései
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó pár tesztet láttam, ahol semmiféle képminőség javulásról nem számoltak be Performance módban sem és én sem láttam (pl. zwormz gaming), máshol meg áradoznak, hogy sokkal jobb, mint a 4. Ez a profilok kézbe adása végfelhasználóknak szerintem veszélyes, mert ők aztán honnan tudnák, hogy melyik a jó? Elkezdenek NVIDIA programming guide-ot nézni?