Hirdetés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DudeHUN
üzenetére
Hidd el leginkább én szerettem volna nem piszkálni upgradelni folyamat a pc-t mert nem szeretném szerelgetni.
De se anno a 2400G budget hazugság nem jött össze se utánna az akkori árakon összetákolt ryzen 2400 + Gtx1660Amiről írtam is cikket nézd meg.
Még cyberpunk időszak volt azzal teszteltem nem kellett az akkori ray tracing se de ugye változnak az idők most meg már kényszeresen beletehetik.
Én lettem volna a legboldogabb ha még használható marad és nem kell cserélni még más a konzolt ugye nem kell cserélje.
Igen sajnos ez egy nagyon drága hobbi főleg hogy 1080p után mentem 1440p aztán már most ha a lúd legyen kövér akkor 4k. ( Cpu-val is most a BF6 megszivatott mert nem elég persze ez a multi miatt single playereknél nem kell erősebb cpu a 12600k-nál )
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy S26 Ultra - Black - 512GB - BONTATLAN - 3 Év Jótállás
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest