Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Cenzúra
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DudeHUN
üzenetére
Hidd el leginkább én szerettem volna nem piszkálni upgradelni folyamat a pc-t mert nem szeretném szerelgetni.
De se anno a 2400G budget hazugság nem jött össze se utánna az akkori árakon összetákolt ryzen 2400 + Gtx1660Amiről írtam is cikket nézd meg.
Még cyberpunk időszak volt azzal teszteltem nem kellett az akkori ray tracing se de ugye változnak az idők most meg már kényszeresen beletehetik.
Én lettem volna a legboldogabb ha még használható marad és nem kell cserélni még más a konzolt ugye nem kell cserélje.
Igen sajnos ez egy nagyon drága hobbi főleg hogy 1080p után mentem 1440p aztán már most ha a lúd legyen kövér akkor 4k. ( Cpu-val is most a BF6 megszivatott mert nem elég persze ez a multi miatt single playereknél nem kell erősebb cpu a 12600k-nál )
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest