- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
Maotun #33996 üzenetére
Menet közben működő BIOS alatt átbillenteni a kapcsolót nem megoldás? Aztán mehet az írás..
Milka
Szerintem nehéz lesz 970/390 áron eladni..mert annyiért megkapod őket ugye. A friss gari nem rossz persze, vitán felül ertéknövelő..fél év garival 70 körül lehetett fogni TriXeket, én max. 85öt mondanék. -
Maotun
őstag
válasz
Gh00st #33994 üzenetére
dual biosos hál isten! úgy hogy a másik vga lesz a megoldás másik slotba . és onnan ujra flesh a 0-ás slotba lévőt
AB-t már levettem és próbáltam nélküle a másik biost de nem lehet mit tenni csak feketeség, de a másik karival
látok esélyt visszahozni Milka 78 kössz a tippet!
AMD FX van és a nyóc magból egy se igp -
Milka 78
nagyúr
válasz
Maotun #33992 üzenetére
DOS alatt is kifagy nem ad képet,mert ugye nem kell a win a bios frissítéshez.
Nekem sikerült egy képet nem adó 290x-et vissza flashelni gyárira.Kell egy akármilyen kártya (én pl egy 485-est használtam).Azt rátoldozod a monitorra és alá szúrod a 290x-et.Igy a képet nem adó vga-ra is vissza tudod varázsolni a biost. -
Maotun
őstag
Help! Urak!
290x lightning bios mod majdnem sikerült hála deadwing kollégának
sikerült a flash alapon minden ok volt és pár fokkal hűvösebb volt a vga az uj bios-al. 290X_LIGHTNING_MOD_V1.7.rom
Aztán gondoltam MSI Afterrel megnézem a 1175/1550 -et feszt nem emeltem csak a power limitet toltam maxra.
Aply és azóta fekete minden. Ezt akkor végleg elb@sztam?
Szerencse dual bioszos a kari .
De a másikat meg lehet menteni visszállítani? a win épp feláll mozdítok az egéren és feketeség -
válasz
Milka 78 #33983 üzenetére
Reálisnak reális, csak nem igen fognak érte annyit adni, hiába új..
Én valahová 94 környékére gondolom, hogy relatíve hamar elmegy, bár ne legyen igazam.
Minden esetre az jó hír, hogy jól kijöttél a gariból..(Adjad el a Ti-t, oszt lehet csapatni megint a hybrid-del a 290-et
)
-
Milka 78
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #33984 üzenetére
Most nézegettem 90 körül mennek a gagyibb hűtős használt kártyák ez viszont vadi új.Na ha nálam lesz majd megálmodom,de már így is nyerőbe vagyok a ref 290x-hez képest.
-
Milka 78
nagyúr
Na Urak sikerült a bios balhés Ref.290x-emet gariztatni amiben a segítséget ezúton is köszönöm !
Kapok helyette egy Sapphire 290 TriX OC-t 0km-es,fóliás, 2 év garis
Elég jó cserének tűnik,lehet bedobom a mostani fölé egy körre.
Mennyit lehet érte kérni?
A legolcsóbb 290x 110 ami egy dc2oc.Szerintem szót sem érdemel a Trix mellett.
A legolcsóbb 390 az a Giga WF3 ami 105 ami inkább büntetés.
Lecnél 95 az MSI 290x Gaming ami szintén karcsúka a Trix mellett.
A 100 az reális lenne? -
kp59
aktív tag
válasz
Lemaitre #33978 üzenetére
Egyáltalán nem késő mert kiszállítás előtt bármikor lemondhatod. Legutóbb két hete én monitorvásárlásnál egymás után két helyen is megrendeltem és lemondtam míg végre sikerült eldöntenem hogy melyik típust is akarom megvenni és egy harmadik helyen rendeltem meg amit végül aztán megvásároltam.
Miért veszi az ember azt ami nem olyan jó ha hasonló áron jobbat is vehet. Ezt én nem értem
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
GeneraL_XTX #33976 üzenetére
Hát, nem tudom.. A gond az, hogy nem próbáltam bf4-et, így nem tudok nyilatkozni korábbról.
AB-vel tolom, nem a saját OC-jával, de eddig úgy néz ki, hogyha kap tuningot, kifekszik RSOD-val..
Pedig, a C3 is stabilnak tűnt 1100MHz-n az új driverrel, 15.7.1-gyel nem ment az 1100, hibázott a kártya. Firestrike alatt is.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
deadwing #33974 üzenetére
Érdekes, mert Crysis 3-aztam Crew-oztam, Diablo 3-aztam (igaz, itt ~100%-os a terhelés, de max 6-700 MHz körül megy a gpu) is, Firestrike is lefutott minden gond nélkül..
Máshol említették, hogy szórakozik a BF 4 a crimson driverrel.. Elindítottam, 1100-on, kifagyott.. betudtam az 1100-nak, mert ott amúgy is volt FS hiba is korábban.. Most nem, lefutott. Oké. BF4 fagyott, mondom no problem, visszaraktam 1090-re, mert az stabilnak hitt órajel volt eddig, szintén max 10 perc után fagyás.. Na mondom wút? 1010, működik.. Vagyis, ahhoz képest, hogy max 10 perc után fagyi volt, most ment már vagy 30 percet fagyás nélkül...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nos..
Votl egy stabilnak hitt OC-m.. nem az.. 1090-en csontra fagy a BF4 RSOD-val max 10 perc után.. +50mV-vel..
Visszatettem 1010-re a GPU-t... Így nem fagyott ki.. Good job. Megpróbálom legalább a 390x órajelét összehozni vele, valahogy.
Adtam neki 31mV-t, 1060MHz-t, hátha így menni fog.
-
besti
csendes tag
Hát nem bírta sajnos, kicsit megolvasztotta a tápkábel csatlakozót a VGA-nál. Kapott egy minőségi 750 wattos tápot, azt már szereti. Lehet mégis 970-et kellett volna venni, akkor megúszom a tápcserét, dehát ide húzott a szivem/eszem (?).
Én a teszteket olvasva a Sapphire hűtési megoldása mellett döntöttem, de rendben lévőnek tűnik. Egy kevéssé szellős házban (CM Silencio 550) nem megy 60-65C fölé játékok alatt, a Furmark is olyan 72-73C-ig melegítette - és emellett még csendes is.
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Van egy Gigabyte R9 390x G1 Gaming vgám. Sikerült lecserélnem a gyári hűrőjét egy Arctic Cooling Accelero Xtreme 4re.
Hát mit ne mondjak elég dúrva a különbség.
A gyári hűtő: 88fok,3200rpm,50dBA
Arctic: 65fok,1700rpm;30dBA
A gyári hűtője valami borzalom nagyon zavaró.
(#33963) Lemaitre:
Én a helyedbe nem venném meg. Azt irod hogy a hang nem zavarna. Hidd el nekem nagyon zavaró.
Míg le nem cseréltem a gyári hűtőjét addig nem is játszottam. -
Lemaitre
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a Gigabyte R9 390 miért olcsóbb majdnem 12 ezer forinttal mint pl, az Msi R9 390? Ugyanis egy ilyen kártyat szeretnék venni es nem tudom h megéri-e az msi a plusz 12 ezret (az hogy halk vagy hangos nem érdekel se az OC) -
hackeeeee
Jómunkásember
Hát nem tudom.. 15.7.1-gyel nem tudtam így stabilan, hiba nélkül lefuttatni az FS-t. Crimson-nal sikerült.. [link]
-
fibix
csendes újonc
Üdv
lenne egy nagy probelémám jó lenne ha vki tudna segiteni...
Gta 5-öt felraktam és a win 10 szivat...
azt irja hogy az alkalmazás tul sok memóriát használ ezért kimélelenül bezárja.... -
törölt tag
Aki Sapphire kártyát gariztatott már kb. mennyi idő alatt lehet túlesni rajta ?
-
Jani18
aktív tag
válasz
CsonkaImo #33946 üzenetére
Már hivatalosan is kint van. Radeon Software Crimson Edition
-
CsonkaImo
addikt
válasz
GeneraL_XTX #33947 üzenetére
Csoda driverek nincsenek. Crimson a neve, de egyébként igen, ez az új driver. AMD találgatós topicban tudtok véleményeket olvasni.
-
CsonkaImo
addikt
Beta Crimson Driver, nem hivatalos forrásból! Csak saját felelősségre! Nekem gond nélkül felment.
-
Ghoula
senior tag
válasz
proci985 #33935 üzenetére
Az első SE blokk még ráment a 290x gaming második kiadására,de megint kavartak vele, így már az se jó.
Szerintem pont az ilyenek miatt nem lesz rá blokk.Az lehet, hogy gyárilag drága a blokk ezekre a spec kiadásokra,de pl most EK-nál 103 EUR a sima blokk, 70 a mátrix. És mivel nem annyira fogynak ezek a kártyák,tény, nem érik meg az alap árukat, de kiárusításkor olcsón meg lehet csípni,mint ahogy tetted te is.
Az meg,hogy a gpu milyen rajta? Lutri,mint minden esetben, kivéve ha válogatott ASIC-os kártyát ad ki a gyártó, de akkor legalább biztos lehetsz benne,hogy ami nem feláras,az nem is fog úgy menni.@ hackeee:
Akkor az időzítés miatt kell a nagyobb órajel, illetve ugye változott a chip is, lehet az nem ecc-zik már olyan magas órajelen, és tényleg kamatoztat a magasabb órajelből.
És amit írtam, 1600 vs 1650, utóbbi nem lesz gyorsabb,mert 1626nál strap-et vált, nézd meg 1625-ön.
Az is elképzelhető,hogy ott nem lesz stabil,ellenben 1650 igen,mert ott lazít az időzítéseken. -
mackosajt
addikt
válasz
BUZZLGHTYR #33943 üzenetére
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
venomka1 #33937 üzenetére
az asus felejtos.
sapphire csak 2 ev gari van, de jo.
MSI, Powercolor remek.
XFX picit gyengebb hutesre, lehet csak ket ev gari, de szinten ok.
ha egy arban vannak, akkor szvsz Powercolor (load alatt a ventivezerlest felul kell biralni, de ezt ugy is lehet nezni hogy van benne tartalek, ami Hawaiinal eleg jo dolog). de igazabol egyikkel se losz melle (kiveve az Asus).
-
Habugi
addikt
válasz
venomka1 #33937 üzenetére
A legtöbb embernek a hűtés hatékonysága/"minősége", annak hangereje és az adott kártyához járó garancia ideje lenne az elsődleges/fő szempontok, amelyek alapján elkezdődne az összehasonlítás, a summa-summárum.
Erre pedig már kaptál választ legalább fél tucatszor itt, miszerint Nitro (backplattel vagy anélkül ízlés szerint) vagy MSI.
Nemrég pedig kaptál visszajelzést PCS+ ügyileg is.Pontosan ugyan úgy bonyolítod túl magadnak a dolgot, ahogyan azt CPU ügyben teszed pár hete, felebaráti észrevétel, semmi több!
-
venomka1
aktív tag
válasz
proci985 #33897 üzenetére
Ha oszehasonlitom a kartyakat milyen adatokat vessek ossze?
Ezek a kartyak kozott vacilalok, melyik az erosebb, megbizhatobb?MSI R9 390 Gaming 8G
Grafic card DDR5 8 gigabytes (6100MHz), AMD Radeon R9 390 Grenada PRO (1060MHz) PCIe x16 3.0, CrossFire, 512bit, DisplayPort, DVI, HDMISAPPHIRE NITRO R9 390 OC + backplate
Grafic card 8 gigabytes of GDDR5 (6000MHz), AMD Radeon R9 390 (1040MHz), PCIe x16, 512bit, DVI, HDMI, 3x DisplayPortASUS R9390-DC2-8GD5
Grafic card 8 gigabytes of GDDR5 (6000MHz), AMD Radeon R9 390 (1000MHz) PCIe x16 3.0, CrossFire, 512bit, 2x DVI, HDMI, DisplayPortPowerColor AXR9 390 8GBD5-PPDHE - POWERCOLOR R9 390 8GB PCS
Graphics Engine: RADEON R9 390
Video Memory: 8GB GDDR5
Engine Clock: 1010MHz
Memory Clock: 1500MHz x4 (6.0 Gbps)
Memory Interface: 512bitXFX Radeon R9 390 DD Edition Graphics Card (8 GB, GDDR5)
1015MHz Core Clock
6000MHz Memory Speed
8GB / 512-bit GDDR5 RAM
Double Dissipation Dual Fan Design
DisplayPort / HDMI / DVI x2 Output -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Ghoula #33934 üzenetére
talan EK csinal ra egyedi blokkot, de akkor kb aranyaron lesz. ld a 35ezres vapor, matrix es 970 g1 blokkok.
en is hetekig vartam a TULra valo 290X SE blokkra. nekem tobbek kozott ezert nem lett matrix a masodik karyta, plusz meg mert az elso annyira antituning hogy nem tartottam indokoltnak a felarat.
-
Ghoula
senior tag
válasz
hackeeeee #33928 üzenetére
Elvileg nem kéne,hogy visszafogja 1500on sem, bár 390-nél ugye lazítottak az időzítéseken a ram ic-k miatt.
GeneraL_XTX:
Igen, jól tudod.
Blokk: Nem találtam használtat, újonnan 100 Eur körül
Radiátor : Van egy 360-as 15ért aprón, Elég behemót, az elvinné a teljes gépet kb.
Pumpa: DDC van aprón 7K-tól, de én azt nem ajánlom, D5 ha maximalista vagy,de inkább DCP 2.2, EK-nál még van 73 Eur, tartállyal egybeépítve.
Csatik csövek,ha nem csilli-villire mész 10K Huf takarjaNyilván, ezt így összeadod, elég borsos összeg,főleg monitorcsere után.
Hybrid hűtő árávál nem voltam feltétlen képben, az az AC nem is drága annyiért, legalábbis a fentiekhez képest barátibban hangzik.Most jön a fekete leves.
EK Cooling configurator szerint bár ref kinézetű a nyák, nem hozza fel mint kompatibilis termék a ref blokkokkal.
Marad a külön vga blokk, viszont úgy már az AC kit jobban megéri.
Sajnos a hűtődön egyben van a vrm és gpu rész, így a gyári hűtőnek azt a részét nem tudod vrm hűtésre használni.
Mivel nem ref a nyák, benne van a pakliban, hogy az AC hűtő VRM részét sem tudod majd felapplikálni.
(kevésbé rizikós mint belevágni az egyedi vízbe,de benne van)
Ha belefér, hogy elpattintod aprón ha mégse jó, akkor szerintem menj rá az AC III-asra.Mekkorák a gyári ventik az MSI-n? Ha leapplikálod a keretet és ráraksz 2 értelmes 9 vagy 12-es ventit?
Lehet már az is segítene.
Ha nincs garimatrica,megpróbálhatsz egy újrapasztázást is, nálam az asus-on egy egy tubusnyi volt kb gyárilag.Annó pont ezzel szívatott meg majdnem MSI, gaming-et akartam, de a reftől való eltérés miatt lett a sokkal drágább Asus,pedig már a kosárban volt.
Ref nem játszott,mert nem egyből vizeztem,csak 1-2 hónap után.
-
válasz
GeneraL_XTX #33931 üzenetére
Sajna a hybrid lll sem olcsó darab, ráadásul figyelni kell, mert más lehet a vrm borda attól függően, hogy 290x-hez, vagy mondjuk 980ti-hez rendeli az ember. Ráadásul csak rendelésre van..
Nem járnál jobban mondjuk egy morpheus hűtővel 2 jó minőségű ventivel párosítva?
-
Milka 78
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #33921 üzenetére
Azon ne gondolkodj,mert zsákutca.Jobb az I.Annak aktív hűtése van (csak használt),de a III-ast kéne megvárnod.Azon kombinálva van az I-es aktív hűtése,amit párosítottaka II-es backplate-ével és ezt megfejelték 3x nagyobb vrm bordákkal.
sony7777 : Sehogy 980ti exklusive a led színének állítása.
-
GeneraL_XTX
veterán
A kettő igazából egy és ugyanaz, legalábbis ami a kialakítást illeti, külsőben valóban kicsit máshogy néznek ki, de az csak a design
Ghoula: nem iagzán értek hozzá,azt se tudom mit kéne vadászni. gondolom kell a kártyára blokk, pumpa, tartály radiátor meg csövek. Használtan kb mennyiből jönne ez ki?
-
fibix
csendes újonc
válasz
OceanStorm #33871 üzenetére
de strix-ed van vagy dc2?
-
Ghoula
senior tag
válasz
proci985 #33927 üzenetére
Akkor ha nem is 600RPM-en,de kicsit magasabb fordulaton elviheti egy 45mm-es is.
Még mindig halkabb mint a gyári cooler és a meleget direktben kifújod a házból, nem fog bentrekedni.
Ha nem sokkal több a ház belső hőmérséklete gpu nélkül mint a kinti,akkor kb ugyanez a végeredmény. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Ghoula #33926 üzenetére
a masodik kor a masodik GPUval jelenleg egy EK 120 XTX (60 vastag) / D5 1es fokozat / EK 290X SE komboval van osszerakva, meg egy kb 600on porgo EK ventivel (nem a Vardar, az azelotti).
60 fok alatt volt firestrike alatt, csendben, egy single radival (igaz vastaggal).
viszont, a radi jelenleg a foldon ul a gephaz mellett, szoval kb open benchnel lehet ilyen ertekekkel szamolni, haz eleg sokat ronthat ha nincs friss levego / beragad a 300W.
-
Ghoula
senior tag
válasz
Ezt így magában nem javasolnám, ahogy olvastam a vrm hűtés nem acélos.
De ha a másik oldalon felbordázod és egy Gelid VRM bordával megtámogatod még jó is lehet.
Ezt írtam hackeee-nek is, fhd-n tök jó volt a cucc,volt ideje néha hűlni, felette már nem.Procinak abban igaza van, hogy egy épített víz, főleg ha használtban olcsón összevadászod a cuccokat, nem annyival drágább,amennyivel jobb. Egy normális 120/140-es radival simán elhűtöd a gpu-t.
280-as radival nekem elment a teljes gép is, cinkesen,de elment.@hackeee:
Akkor sajnos itt lesz a vége. Bár elég fura, hogy ennyire szarul megy, de láttunk már ilyet.
Ram freki emelésre lassulhat a strap miatt, vagy ott már a több a hibakorrekció (ECC) és az is lassít.390-es modbiossal nekem sem ment jól a kártyám, alapfesz 1.25 helyett 1.23xx volt, ami elvileg nem lehetne,hiszen azt elvileg beégetett értékekből szedte és 1050 felett már nem volt stabil. Offszettel megvolt ugyanúgy a vége, de alapon gyalázatos volt.
2 dolgot próbálnék ki:
Full venti, rányitnám az ablakot, hogy lássuk a hűtésre reagál-e és esetleg attól stabil lesz.
Másik bios, de mintha olvastam volna, hogy 390-en nincs 2 bios, így azt csak óvatosan. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
R4 oldalan van fent venti? / be tudsz segiteni hazszellozessel a videokartyanak?
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Ghoula #33919 üzenetére
Konkrétan ezen gondolkodok:
De nem tudom megéri-e. Az a bajom, hogy most váltottam 1440p monitorra, és ahol eddig 1080p-n a vga szinte kussban volt játék közben (WoT, meg még elég sok játék) ott most full terhelésen megy, és emiatt előbb utóbb eléri a 78-80 fokot és hangja se gyenge már (MSI 390 Gaming).
Vissza nincs kedvem váltani Nvidiára, de eléggé idegesít a dolog. Most fixáltam a ventiket max 60%-ra, de nekem m ég az is hangos kategória.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Ghoula #33919 üzenetére
mondjuk a dragabb jatekvizek arban mar elegge kozel vannak, foleg ha elfer egy tripla 45os es a cput is azzal a lendulettel levizezi az ember. egy top leghuto is 20k.
NZXTnek is van plateje megoldani a vrmhutest a vizeikhez, a krakenek egesz jok. Hawaiival elvileg kompatibilis.
-
Ghoula
senior tag
válasz
hackeeeee #33900 üzenetére
A memóriát sok értelme nincs tuningolni, főleg ha nem veszed figyelembe a strap váltásokat.
1650-en már egy lazább időzítéssel fut a memvezérlő, így akár az is lehet, hogy lassabb mint 1600-onHa az emeléssel már átléped a határt, akkor sok értelme nincs, ha nem a következő határ felső feléig meg is tudod emelni.
- 1126-1250MHz
- 1251-1375MHz
- 1376-1500MHz
- 1501-1625MHz
- 1626-1750MHzHagyd alapon a memóriát és úgy próbáld meg a max gpu-t kitesztelni. Ha az megvan, majd utána nézd hozzá, hogy érdemes-e emelni a mem órajelen.
@33901 GeneraL_XTX
Játékvízből nekem csak egy H60-asom volt, annak fullon zörgött a pumpája, bár egy XSPC radiátorral a mai napig vígan üzemel. Sok tapasztalatom nincs velük, inkább várjuk meg pl Milka olvassa, ő sokkal jártasabb nálam a témában.
Játékvíz mellett a VRM-et hogyan tervezed hűteni? Gyári plate, vagy mókolt borda, esetleg vmi gyári cucc, pl corsair hg10?
Egy verziót még kihagytam, bár eléggé speciális eset, épített víz, univerzális blokkal, pl Thermosphere. -
venomka1
aktív tag
válasz
Malibutomi #33899 üzenetére
Rendben koszi, lehet azt veszem meg mert olcsobb sokkal mint tartsai . De feler mondjuk egy Sapphire nitro r9 390 essel?
-
válasz
#Morcosmedve #33903 üzenetére
Hardveres gyorsítást nekem ki kellett kapcsolni a böngésző en, mert lökte az "amd képernyőillesztő nem vàlaszolt..." szöveget, azóta nyugton van.
Más hibát én nem tapasztaltam. -
mcwolf79
veterán
válasz
A SW BF-ban bugzik tőle az égbolt, és a barlangos pályán is bugos.
15.10 nálam tökéletesen fut. -
CsonkaImo
addikt
válasz
BUZZLGHTYR #33912 üzenetére
Nézd meg a Gigabyte hivatalos oldalán. Ha van ilyen lehetőség, akkor biztos ki van emelve.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
led világítást át lehet állítani a kártyákon???
gigabyte r9 390 g1 -
Habugi
addikt
válasz
odorgg #33905 üzenetére
Ez az eredményed 290-el konkrétan ősdurva!
Ennél csak 2db jobb eredmény van, mindkettő X-es chip, az egyik egy Lightning és nudli ~200p Graphics score a difi..Kicsit félek mert a Grenadákat eleve jobban határra húzták, nem tudom mennyi tartalék lesz benne, tépném majd mint floki a lábtörlőt.
-
BUZZLGHTYR
senior tag
windforce feliratot át lehet állítani pirosra? (GV-R939G1 GAMING-8GD)?
-
Televan74
nagyúr
válasz
Én feltettem tegnap az Assassin's Creed Syndicate miatt.de nem sokat változtatott rajta.Eddig nagyobb hibát nem tapasztaltam.
-
odorgg
addikt
válasz
Habugi #33893 üzenetére
Akkor üdv a klubban!
Azok jól mentek, de inkább az átlagot képviselték.
Ez meg 1260-at sem megy 40 fokos GPU-val (most néztem). Azok a refek +350mV-ot is bírtak, zokszó nélkül, 60-70 fokon. Ez meg +300 felett desktopon dob egy feketét 40 fokonNagyon a legalja ami az OC-t illeti. Szóval nem lesz Dmark ezzel, mert nem érdemes rányitni az ablakot sem, olyan szarul megy.
Remélem 1-2 évet azért el döcög, mert most nem cserélek jó darabig VGA-t az biztos.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Nem tapasztaltam anomáliát, még.
-
#Morcosmedve
veterán
15.11.1-es driver főként 390-en, kinek, hogy muzsikál?
-
Anaren91
senior tag
válasz
venomka1 #33896 üzenetére
Nem egészen ide illik de mégis. Nekem 7870 be volt powercolor pcs+. Én nagyon meg voltam vele elégedve fogasra minőségi érzetet keltett, ehhez hozzaadott még a fém hátlap is. A hűtése is jó volt ( bár újra kellett pasztaznom mert a gyári siralmas volt. Tuningot is jól bírta 1300/1450 en stabilan ment akár egész nap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Google Pixel topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest