Hirdetés
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh00st
tag
válasz Gh00st #21860 üzenetére
Tárgytalan, már megoldottam DOS alól...
...de, szeretném megköszönni minden kedves kollégának/fórumozónak az önzetlen hozzáállást, igazán szívmelengető mikor ennyi segítséget kap az ember
asvald
[ Szerkesztve ]
<<< Richard B. Riddick >>> ...és Johns, Neked megvan a gerinced!!!
-
Milka 78
nagyúr
válasz Gh00st #27621 üzenetére
Én már buktam vagy 70 ropit az enyémmel,úgy hogy no para,de ha vársz egy kicsit letakarítom a jósgömbömet
Viccet félretéve...
Ha csak ideiglenes kártyát akarsz a 390x-ig akkor vedd az olcsóbbat azzal kevesebbet buksz..vagy nem,de ezt előre nem lehet megmondani.[ Szerkesztve ]
-
CsonkaImo
addikt
-
Televan74
nagyúr
válasz Gh00st #27623 üzenetére
Nem fog beesni, főleg ha 380X csak pár % többet nyújt 130.000+ árért.Használt piacon lehet sokan benyomják a pánik gombot.De egy idő után lenyugszik a piac és rájönnek hogy egy használható kártyát nem szabad olcsón eladni.Talán DX12 -ben is még jó sokáig használható lesz a kártya.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Yllgrim
őstag
válasz Gh00st #27886 üzenetére
Az eleg szep eredmeny, gratulalok hozza Azokon a beallitasokon az enyim elszall a holdra azt ott is marad
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Gh00st #32835 üzenetére
Én stabilitást csakis Heaven-el tesztelek, sokkal èrzèkenyebb, mint a Valley. Rengetegszer előfordult, hogy amelyik órajel hibátlanul lefutott Valley-en az hibàzott Heaven alatt. Tipikusan amelyik órajel hibamentes és stabil alatta, az nem instabil a játékok alatt sem.
-
Maotun
őstag
válasz Gh00st #33994 üzenetére
dual biosos hál isten! úgy hogy a másik vga lesz a megoldás másik slotba . és onnan ujra flesh a 0-ás slotba lévőt
AB-t már levettem és próbáltam nélküle a másik biost de nem lehet mit tenni csak feketeség, de a másik karival
látok esélyt visszahozni Milka 78 kössz a tippet!
AMD FX van és a nyóc magból egy se igp[ Szerkesztve ]
-
Raggie
őstag
válasz Gh00st #41635 üzenetére
Szervusz, nem igazán tudsz állandó gpu clock-ot beállítani úgy, mint a 7000-es sorozatnál. Itt folyton föl - le állítgat az órajelen a kártya. Az órajel érték amit emelsz az csak a max érték. Ha megfelelően nagy terhelést raksz a kártyára akkor szépen felmegy arra és ott is marad.
Clint Eastwood FTW
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Elkelt, értékelésre vár - Manli GeForce RTX 3080
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest