- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istyu74
aktív tag
Sziasztok,tegnap előtt óta lettem én is egy R290 tulaja, 6950 et váltott le.
Ez normális hogy a hanglejátszóbál ennyi Digital Display Audio van ?
Miközben a kártyán csak 1 HDMI kimenet meg egy Display port van.Nem mind látszik de van vagy 6 belőle.6950 en csak egy volt.
-
HSM
félisten
válasz
TTomax #16995 üzenetére
Dehogynem hangos 2500rpm-en! Akit lehetett, és írta, hogy nem akar porszívót, le is beszéltem a refi 290-ekről.
Ugyanakkor a 7970-en alapórajelen, rendesen belőtt fesszel (alulfeszelve) soha el nem érte a 2500rpm környékét sem, 1600-2000rpm között volt, terhelés és környezeti hőfok függvényében, 80 fok körüli GPU-val, 75 körüli VRM-el. Nem mondom, hogy úgy halk, de egyáltalán nem vészes. Mérések alapján ez a refi 780Ti-ak zajszintje. Azt sem szokták hangosnak tituálni.Ráadásul az enyém késői, magas feszes volt, a korábbi 7970-ek mind kisebb fesszel jöttek, 1V, 1,08V, ezek voltak a tipikusak, nem 1,18V, mint az enyémen.... Érdekes, 1,05V körül kért amúgy az enyém is az alapórajeles stabil működéshez....
-
deadwing
addikt
-
TTomax
félisten
Hát ne haragudj,de ha neked a ez a fajta hűtés 2500rpm-en nem hangos,ráadásul ha szerinted ez egy jó minőségű ,hát ehhez nem tudok mit mondani.Még akinek eladtam a ref 7970et is azt mondta,hogy hangos...sőt a szomszédja is...és ez nem vicc.Tessék szemezgessél a hangos szóra... [link],és az a legszebb hogy még neked is az volt itt még nemrégen... [link].
-
HSM
félisten
válasz
deadwing #16991 üzenetére
Hát ez tényleg elég gyalázatos....
Ami nekem még nem tetszik, ez a platnival egybeépítés. Sokkal jobb megoldásnak tartom, amikor külön van rögzítve a platnitól a hűtő, sokkal biztosabban fekszik fel.
Gondolj bele, ha még így is 10 fokot nyertél, hogy vékonyítottad a rezet, tehát mégjobban csökkent a leszorítóerő. Mennyit nyertél volna rendes felfogatással, hű.... -
deadwing
addikt
-
HSM
félisten
válasz
odorgg #16977 üzenetére
Szerintem nem sokkal. Gondold végig! Egy különálló mondjuk Alpenföhn Wasser olyan 18K, tehát nem egy vészesen drága dolog, ráadásul olcsósodik a kártya, mert nem kell hozzá "feleslegesen" legyártani a referencia hűtőt. Szóval így "OEM" áron, nagy mennyiségben ez igencsak életképes alternatíva szvsz.
Hát igen, a "futottak még" léghűtések komoly gondok elé néznek ezután, az 100%. Egyedül árban lehetnek versenyképesek.(#16978) ÁdiBá: Az, hogy 100%-on melyik mennyire hangos, az a felhasznált ventilátortól, és annak motorerejétől függ. Most az, hogy kiben, melyik hűtő milyen hatást kelt... Bennem a GTX hűtése azt a hatást kelti, hogy giccses, felvágós, felesleges, pazarló, az AMD-é meg pont úgy néz ki, mint egy hűtő, egyszerű, funkcionális.
Ami a kivitelezésüket illeti, tökugyanaz a konstrukció, egy hasonló méretű/kialakítású bordázat egy Vapor-kamrás "alapon:
GTX Titan (780ti) hűtő: [link]
290 hűtő: [link]
Sőt, a képeken jobban megnézve az is látszik, hogy az AMD-sen még nagyobb a hőleadó felület, sűrűbb a lamellázás (ha jól számoltam, 38 a 41-el szemben) és hosszabb maga az alagút is.
Ami a hangjukat illeti, elvileg ugyanaz a 40dBA, mint a 290X csendes módjának, ami a refihűtőn ~2200rpm: [link][link]
Halkan megjegyzem azt is, hogy a refi 7970 röhögve működött pontosan belőtt fesszel alulfeszelve 2000rpm alatti fordulatokon teljesen jó hőfokokkal.... Ezt saját tapasztalatból írom, nem volt halk (ahogy a refi 780TI sem nekem az) de hangosnak se mondtam volna.(#16980) TTomax: Ott akkor valami user error volt.
Tuning nélkül még az eszetlenül túlfeszelt gyári 1,18V-on se volt förtelmes hangos, 2300-2400rpm volt a max, alulfeszelve 1,05V-on meg ez 2000rpm alá csökkent.
(#16989) deadwing: Ez viszont jogos kritika.
Én ugyan nem szedtem szét még refhűtést, de a képekről is látszott neten 7970/290 refi hűtésekről, hogy a Vaporkamra GPU-val érintkező felületének megmunkálása hagy maga után bőven kívánnivalót.
-
deadwing
addikt
Amit én észrevettem ref hűtő oldalról az az, hogy a gpuval érintkező réz felülete a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető síknak. Már a 6990-es karimnál is kb 10 fokot segített az, hogy valamelyest síkra csiszoltam. Segédeszköz nélkül is látható a dimbes-dombos felület. Ugyanezzel találkoztam a 290-es kártyámnál is. Igen, nagyon seggbe kéne rúgni a ref kártyák hűtését gyártó céget.
-
odorgg
addikt
Ref hűtőn elvileg nincs gari matrica, Gaming/Lightningen van. Szóval ha hangra mondjuk nem jön be a Gaming, akkor garit le kell beszélni velük, ha hűtést akarsz cserélni. Néhányan sikeresen szedtek már le gari matricát csavarrol, illetve csavarostól. Ha úgy alakul, keress rá.
Peter-Peter2 65-75fok közt leszel, de ugye ez függ a ház szellőzésétől, szobahőtől, illetve a Peti venti sebességétől. Gaming hőfokokat majd ír valaki, de 80-85 körül muzsikál, teszteket elnézve.
-
törölt tag
válasz
wukodlak #16985 üzenetére
Powercolor nem csak 266mm? [link] "Board Dimensions 266.65mmx111.2mmx38mm" Akkor miért is kellett hajlítanod? Z11-be meg elvileg 290mm-es VGA is belefér [link] "Spacious Interior for 290mm Card Installation"
Akkor most hogy is van ez?Nem nagyon szeretnék hajlítgatni, meg egyéb "beavatkozásokat" csinálni
-
zack
nagyúr
Viszont felmerült bennem még egy kérdés. Mert ugye 2 verziót kaphatok. A gyári ref AMD-s megoldást és az MSI féle 2 ventist. Mindenképpen az "X"-es verzió lesz a cél, akkor is ha az AMD hűtős...Max teszek rá egy Peter 2-öt. Kérdés hogy így mint mond az MSI a garanciára, mert ugye ez egy egyedi eset.
Ha csak egy opcióm lesz, és csak a 290 érhető el ref hűtéssel, akkor meg csak úgy fogok belemenni, ha cserélhetem a hűtést, mert nem akarok a házban 95 fokos kártyát. A házammal együtt majd 100k a léghűtésem, és ebbe a rendszerbe nem fér bele egy izzó VGA.
Szóval kérdés, melyik verziót ajánlják fel, és hogy cserélhetem e Peter 2-re.Az MSI féle 2 ventis megoldásnál mennyivel jobb hőfokokban egy Peter 2? Mert lehet erre is ráraknám, ha nem függ a garanciától.
-
törölt tag
Sziasztok!
290-est szeretnék venni, melyik gyártó kártyája a legajánlottabb?
Sapphire az egyedüli kivétel, amit nem veszek, mert nem fér be a házamba (Zalman Z9 Plus), max 290mm VGA lenne a jó.Ahogy olvasgattam itt Asus nem túl jó, mert gagyi a hűtés a VRM-en vagy miafene
Összességében melyik lenne a legjobb, és honnan érdemes beszerezni?
Köszönöm a segítséget előre is! -
zack
nagyúr
válasz
Malibutomi #16981 üzenetére
Ha ráfújja, akkor no problem. Azt hittem szívja a nem gyári megoldás. Bár a hőfokok nálam mindig rendben voltak. 4db 12cm van a ház oldalán, ami befelé fúj.
-
ÁdiBá
veterán
Teljesen ugyan az nem lehet, mert meg se közelíti még 100% on se a Radeon hűtőjének a hangját az nvidia kártyákon található hűtő, ráadásul nézz rá egy referencia gtx 780 ti hűtőre és egy R9 290X coolera. Nem ugyan azt a hatást kelti...
Nincs semmi bajom az AMD - vel, de ahogy kinéz ez a gyári hűtő az valami olcsó minősíthetetlen kacat benyomását kelti. -
odorgg
addikt
Na ja. Legalább nem kellene kompakt vizet tákolni a VGA-ra. Csak az a kérdés, az árat mennyivel dobja meg a kompakt cucc. Mert ugye a jelenlegi refeket, -20-30k-val olcsóbban is ki lehet fogni akár, mint a custom hűtős társaikat.
Illetve az is érdekes kérdés, hogy egy kompakt vizes cucc után, ki vágyna DCII,Windforce,stb megoldásokra.
Gyanítom kikopnának ezek, mert képtelenek teljesítményben/hangban hozni egy kompakt vizet. Vagy, esetleg egyedi vizes megoldásokkal rukkolhatnának elő a gyártók, illetve nyákkal/alkatrészekkel, még mindig lehetne variálni. -
HSM
félisten
válasz
dergander #16971 üzenetére
Szerintem ez a lehető legjobb irány. A fogyasztás jóideje ez a csúcson, 200-300w. Ugyanakkor ahogy írod, a referencia hűtés hangos és meleg, a nyitott hűtők meg drágák és befűtik a gépet. Szerintem zseniálisan jó ötlet kompakt vizet tenni rá, ami halk, nem fűt a gépbe és erős is.
(#16975) ÁdiBá: Tökugyanaz a hűtő felépítése Nv vonalon is. Csak ott kisebb a fogyasztás, így bírja. Ahogy a 7970-el se volt baja ennek a hűtőnek, ha nem volt széttuningolva.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
dergander #16971 üzenetére
Azért ezt nehezen tudom elhinni hogy a túloldalt megtudják oldani a hűtést.
Referencia hűtőjük messze tökéletes még tuningra is. GTX780Titaniumról beszélek.
Jó lenne ha az AMD seggbe rúgná a hűtő cég kivitelezőjét.
Biztos vagyok benne hogy nem ők csinálják rá a hűtőt, csak kiadják valakiknek melóba.... -
Milka 78
nagyúr
válasz
DrdreVIC #16972 üzenetére
Mármint órajelben?Szerintem a vrm hőfokot nézd,úgy is az fog hátráltatni.Asus karival nem nagyon eröltetném a feszelős tuningot.Rém gyenge hűtése van.
Alapfesz 1080/1350-én kezdeném és Heavennel nyúznám.Ha stabil némi játék.Ha ez is stabil emelhetsz.Alapfesz 1080-1120 a karik vége.A memória sokkal változóbb(1350-1600) -
DrdreVIC
csendes tag
Sziasztok Asus DCUII R9 290 szeretném húzni Gpu tweakkel, 5120x1440 lenne használva, mi az amit elvisel ?
-
dergander
addikt
Szerintem is , tanultak abból hogy 95fokon van a GPU és inkább vizezik.
Nemhiszem hogy nagy különbség lesz a 290x és 390x közt,talán pár CU belekerül lesz 200körüli a TMU.
Ezekhez már kell a víz,és ismét rossz irányba haladunk,hűthetetlen VGA-k amiket csak vizzel lehet,a fogyasztásuk pedig hatalmas a teljesítmény pedig alig nő... nemtudom mikor fog ez megállni
-
GRaul
őstag
Sziasztok
A 14.8 whql drivert honnan tudom leszedni?
Mert a hivatalos honlapon nem talaltam meg 2 napja.
Koszi -
ÁdiBá
veterán
R9 390X COOLER!
Vajon mennyivel lesz jobb mint az R9 290X gyári hűtője?
Nekem sokkal szimpatikusabbnak nézz ki ez a hűtő, hátha tanul az AMD picit az Nvidia oldalról, hogy maga a kerete fém lenne. Nem egy műanyag vacak.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Lolka Bolka #16962 üzenetére
Igen, csak HDMI és full hd esetén okoz ez galibát.
-
Lolka Bolka
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #16961 üzenetére
Na most itt a probléma az, hogy alapból egy 1920x1200 monitorom van. Ha gameplay-t vagy egyebet akarok felvenni egy avermedia cuccal, akkor beállítom a felbontást 1920x1080ra, azt duplázom. DVIon meghajtom a monitort (mert vmiért DP-n nem tudom
) HDMI-n meg az eszközt amivel felvennék, és az csinálta így a felvételt. Az érdekes az, hogy 1680x1050ben jól csinálta, amit csinált.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
Lolka Bolka #16960 üzenetére
Sajnos ez még mindig egy Ati driver bug, pár játéknál ezt csinálja, ha HDMI-n van összekötve a monitoroddal. Ilyen pl a Crysis első része is, meg még pár ubisoftos játékkal is találkoztam aminél fen állt ez a probléma.
Megoldás, hogy a catalyst-ben beállítasz egy egyéni, FullHD-nál egy-egy pixellel kisebb egyéni felbontást (1919*1079) és ha ezt utána feldobja a játék a beállításokban, akkor nyert ügyed van, mert kidobja teljes képernyőre. Ha nem, akkor nincs megoldás, csak az, hogy DVI kábelen kötöd össze a monitoroddal.
-
viktor82
őstag
válasz
Lolka Bolka #16958 üzenetére
Töröld le és próbáld meg újra feltenni,hátha segit!
-
viktor82
őstag
válasz
Lolka Bolka #16956 üzenetére
Nekem a 14.8 whql van fent viszont az előző béta-val is működött!
-
viktor82
őstag
válasz
Lolka Bolka #16954 üzenetére
Milyen catalystot használsz?
-
viktor82
őstag
válasz
Lolka Bolka #16951 üzenetére
Akkor telepisd fel a catalystot és lesz!
-
viktor82
őstag
válasz
Lolka Bolka #16949 üzenetére
Catalyst-saját digitális sikképernyő-méretezési beállitások és a csúszkát 100% húzd fel
-
Lolka Bolka
aktív tag
Erre vkinek van vmi ötlete, hogy miért csinálja? Hogy miért van ilyenkor fekete keret körben?
-
GeneraL_XTX
veterán
-
válasz
Cseneles #16926 üzenetére
Hol tartasz a történettel ?
"Platnit" újat kell csinálni, volt egy libbenés az előzőben, amit egyszerűen nem lehetett kiszedni belőle.... Persze az istenért sem akart felfeküdni normálisan...
Dolgozok az ügyön, alakul, de most nem szórom a képeket, majd egyszerre...várom a GAP-pad-okat, jövő héten jön meg, akkor rakom össze, és jövök...
-
Yllgrim
őstag
Sziasztok, van tapasztalatotok MS 290X Twin Frozr Gaming-el kapcsolatban BS hibak ha elkezdenek elojonni alapjaraton, tuningolva nem is nagyon volt, szimpla Windows 7 levelezek, netezek... alatt akkor ez kesobb rosszabb lesz? Tegnap este 3-4x is eljatszotta, aztan Linux alatt megnyugodott, drivert ma cserelek, hatha mar reginek tartja a jelenlegit (14.X).
-
Habugi
addikt
(#16935) Erdei88, (#16936) ÁdiBá:
A Reduxot majd megnézem, ezt a videót januárban csináltam [link] egy grafikai bug miatt, amit egy későbbi patch javított, a 280X topicba szántam, vajon VGA/driver hiba-e. Nem FHD mert a TV épp foglalt volt, viszont faxán zsúfolt hely és bőven 50fölött volt az fps, FHD se sokkal kevesebb szóval szerintem a 2xSSAA "felejtő" mint olyan erős túlzás.
Utólag visszanézve mégse maxolt, mert a motion blur is levan véve (kikapcsolni nem lehet..
), utálom mint a szart, majdnem akkora félreértés mint a DoF.
Húzva sem volt még a 280X, mert nem volt még mögötte a PCB hűtés.
Szerk.:
Közben látom falra hányt borsó mert a Reduxhoz kötöttétek a 2X SSAA fps-re gyakorolt hatását..(#16937) zack:
Ha engem kérdezel, ez így volt igazságos, komolyan.
Egyszerűen simán megérdemled a nagyobb kártyát ráfizetés nélkül amiatt amiken a márkahűséged miatt átmentél, nyilvánvaló ezt ők is pontosan így gondolták/ják.
Korrektek, azt meg kell hagyni.. -
daveoff
veterán
Ezek vannak....
Metro 2033
Metro: Last Light
Metro 2033 Redux
Metro: Last Light Redux -
Erdei88
veterán
Metro Redux, semmi LL vagy LL Redux.
De én a kezdetek óta egyről beszélek -
zack
nagyúr
válasz
Habugi #16934 üzenetére
Így utólag biztos pozitívan fogok visszagondolni az ügymenetre és a példa nélküli korrektségre amit a gyártó tanúsított. Nem követelőztem, csak jeleztem, hogy most már cserébe 290 vagy 290X-et szeretnék, valamilyen jó árasított konstrukcióban. Ők ajánlották fel az 1 az 1 cserét. Valami nagyon nem okés ezekkel a BE kártyákkal, a topikban is sokan garanciáztatták, és szívnak velük. Ez hogy 3-ból 3-nak u.a. a baja, komoly széria hibára utal. Tényleg az vigasztal, hogy rövidesen vége, és új korszak kezdődik.
-
Habugi
addikt
Gratula!
Nemhogy más gyártótól, de más sem nagyon kapott volna volna!
Azért az a rémtúra amit te bejártál a 7970Lightningokkal számomra eddig példa nélküli, ugyan többnyire read onlyban olvastalak, kb 4.ig számoltam.Ha megengedsz egy észrevételt, az MSI Magyarország bőven érzete annak súlyát mennyire vérciki számukra amin Te átmész és mindkét fél jólfelfogott érdekében ajánlhatták fel ezt a "megoldást"..!
Megkérdezném tőled mit gondolsz így utólag visszanézve, megérte-e, de csöppet morbid lenne!A helyedben elfelejteném a 7970Lightning "kalandot" és dörzsölném a kezem a Hawaii miatt!
(#16930) GeneraL_XTX:
Eddig cirka 4-5x ittem végig a MetroLL-t (különböző dlc-k/kiegek Steames vásárlása miatt, na és persze azért mert nagyon tetszik a játék), és FHD-ban minden maxon, kivéve SSAA mert az "csak" 2x-esen játszom. Megse kottyan a 280X-nek, akartam is írna a napokban mikor szóvolt a 2/4x SSAA-ról, megnéztem az első pillanatban és meg kell mondjam, már a 2x-es SSAA olyan szinten "felszépíti" (nyelvújítunk..) a játékot, hogy a 2ről 4x-re váltás gyakorlatilag már észrevehetetlen/értelmetlen.
4X-es mellett romlik az fps nem kicsit, a különbséget pedig maximum akkor látom ha mást se csinálok csak azt keresem. Szóval SSAA az 2X-esen is nagyon adja! -
zack
nagyúr
Nem kérdés.
Ma tudom meg, hogy 290 vagy 290X.
A részletes előzményeket lehet blog formájában fogom majd közzétenni, de így gyorsban annyit, hogy ez a 3. Lightning ami valószínűleg nem bírja a gyári emelt memória órajelet. BF4 alatt "artifact" hegyek, villódzó négyzetek, háromszögek, színesben, egészen elképesztő módon. Valószínű ez a BE verzió nem sikerült túl jól, mert az első sima Lightningokkal semmi ilyen gond nem volt.
MSI 290 Gaming-nél ha jól láttam, az 1100Mhz GPU és az 5600-5800Mhz memória nem elérhetetlen.
Gondolom az X-es verzió még brutálabb. -
zack
nagyúr
Sziasztok! Elméletileg rövidesen csatlakozom, az még kérdéses hogy 290 vagy 290X.
Egy egészen egyedi garanciális ügy végéhez közeledek, miszerint egy MSI R7970 Lightning-ot fog cserélni a gyártó 290-re vagy 290X-re ráfizetés nélkül.
A kettő között az fog dönteni, melyik elérhető a leggyorsabban.Nagy respekt az MSi magyarországi képviseletének, mert ilyen megoldást kétlem, hogy bármelyik másik gyártótól kaptam volna.
-
ÁdiBá
veterán
-
Erdei88
veterán
válasz
GeneraL_XTX #16925 üzenetére
150 fps volt egy szűkebb pályarészen, beállítottam 2X-esre és az 50 fps nem volt olyan folyamatos mint előtte. Pedig csak 60Hz-es a monitorom, de érezhető volt a lassulás.
-
Erdei88
veterán
válasz
GeneraL_XTX #16921 üzenetére
Nincs más megoldás, venni kell még egy 290-et... Ja, de 0,5X-en hagyom és spóroltam egy 100-ast
-
ThodEE
őstag
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni h mi az a true audio az R9 290-en?
-
Erdei88
veterán
Metro Reduxhoz tudtok olyan beállítást amivel fut 60fps-el 2X SSAA-val? 0,5X-el nagyon szépen fut, de felette legalább harmadolja az fps-t
-
HSM
félisten
válasz
daveoff #16892 üzenetére
Az még azért jóval odébb van.
(#16893) Milka 78: Nem értek veled egyet. A Win ME se volt annyira vészes, a Vista is alapvetően sz@r volt, de használható. De tény, hogy a 98, XP, win7 lettek eddig a legjobbak. Ugyanakkor nálam toronymagasan az eddigi leggyengébb win a 8-as. Soha ennyire nem undorodtam még M$ terméktől, mint ettől. Persze, lehet moddolni, de nekem azzal is vannak azért fenntartásaim.
(#16894) asdxv: Ennek sok köze nincs a win8-hoz, rendesen meg kéne írni a supportot win7-re, és szépnapot.
(#16906) Abu85: Én kérdezek szívesen.
Mikorra tervezik a Fiji-t? Mikor lesz kész az új HDL 20nm-re?
-
Enclave
aktív tag
válasz
csatahajós #16845 üzenetére
"Igazából a fő kérdés az az, hogy a kimenetek közül hány lehet aktív, mert ha 3 akkor nincs gond, de ha csak kettő akkor igen."
Elvileg az AMD úgy reklámozza a kártyáját, hogy 6 monitorból álló eyefinity is létrehozható velük, a 6 db viszont a 2dvi+hdmi+3db a DP-re kötve kombinációból jön ki. Szerintem így elvileg működhet de ilyesmi problémám még sosem volt.
"Using AMD’s EyeFinity multimonitor technology, you can connect as many as six displays to a single graphics card. "Viszont itt azt írják, hogy elvileg HDMI-n keresztül meghajtható a 2560x1440-es monitor de:
"even if it does work you'll still get tearing if you mix DVI/HDMI (same thing, video wise) & DisplayPort."Ha jól értelmezem, DVI+HDMI+DP használata esetén a "felhasználói élmény" eléggé megkérdőjelezhető...
A daisy chain jó ötlet, csak sajnos úgy néz ki (ezeket a hsz-eket látva), hogy a DP sávszélessége elfogy 2db 2560x1440-es monitorral és "csak" 3db fullHD-hoz elegendő, bár az előbbi topikban valaki úgy trükközött, hogy a bpc-t (bits per color) átállította 10-ről 6-ra és így mintha működött volna neki, bár ő DP adaptert és nem daisy chain-t használt.
Próbáltad a daisy chain-t úgy, hogy a 3db 2560-as Dell-t a DP-re kötöd de esetleg a bpc-t kisebbre állítod?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- sziku69: Szólánc.
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Zyxel NAS326
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- VGA kibeszélő offtopik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G - Alza garancia 2027.11
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- Eladó hibátlan MSI RTX 3080 GAMING Z TRIO!
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest