Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lolka Bolka
aktív tag
Hello, nemrég beszereztem egy R9 290es kártyát. Ma kipróbáltam Wolfenstein alatt. Hozta fixen a 60fps, viszont ha elindítottam FRAPS-val hogy felvételt csináljak, akkor 15fps körülire leesett. Azt mondom majdhogy nem függetlenül attól, hogy ultra vagy low beállítások voltak. A játék és a gameplay mentése más más meghajtón volt. Vmi 5let? vagy ez teljesen normális?
Milyen programot javasoltok egy ilyen kártya kihajtásához. Sima Giga (947MHz), most fixen megy 1100on.
[ Szerkesztve ]
-
Lolka Bolka
aktív tag
Hali, a problémám, hogy a monitorom 1920x1200-at tud. Viszont szeretném 1920x1080ban használni, úgy hogy lent és fent legyenek nem használt sorok. Tehát nem széthúzva, hanem középre rendezve. Viszont a Catalystben nem sikerült beállítanom, hogy azt csinálja amit én mondok neki....hogy azt és olyan felbontásban küldjön a monitorra ahogy azt gondolom, hogy akár a 640x480 is átméretezés nélkül jelenjen meg a monitor közepén. Nem tudom elérni az almenüket a mellékelt képen. Zöld kártyával anno simán ment. Vkinek vmi ötlet? A vörösök driver írásban még mindig nem jeleskednek....
[ Szerkesztve ]
-
Lolka Bolka
aktív tag
válasz korcsi #16527 üzenetére
Úgy lett lőve a kép, hogy már 1920x1080 volt a felbontás. Csak széthúzva...
De alapjában segített amit mondtál, mert levettem 800x600 ra ott már működött amit mondtál... majd onnan vissza tudtam menni 1920x1080ra. Viszont ha 1920x1200ról csak 1920x1080ra állítottam, úgy nem volt elérhető...ahogy írtam is...de akkor így megoldódott, kössz!
[ Szerkesztve ]
-
Lolka Bolka
aktív tag
Nekem is olyan gigám van...most kipróbáltam egy kis FurMarkkal. Alap órajelen (947MHz/1250MHz). Minden házventit feltekerve....hááát van hangja 85 fokon megállt a melegedés, a venti meg 75%on pörög hozzá(manuális beállítás mellett), a halk kifejezés ekkor rendszer szinten sem jut eszembe. Tévedtem 86 fok. De ahogy nézem az órajellel is játszik, hogy ne melegedjen tovább.
Tuning mellett (1100/1310) 89 fok 88%os venti fordulat és az órajel nem ingadozik....gép hátuljánál simán lehetne hajat is szárítani[ Szerkesztve ]
-
Lolka Bolka
aktív tag
válasz csatahajós #16821 üzenetére
4096 X 2160(via a single HDMI connector or DisplayPort and not supported with two DVI connectors)
A két DVi meg tudja a 2048 x 1536, ha jól értelmezem. Ezek egyszerre úgy gondolom mennek is.[ Szerkesztve ]
-
Lolka Bolka
aktív tag
De nem néztem rá, tehát az én párhuzamom nem értelmetlen. Neked is rá kellett nézned, hogy ezt megállapítsd! Gondoltam ő már megtette, de bizonytalan volt vmi miatt (gondolok itt 1mm erre vagy arra). Ezért mertem tanácsolni egy szakmai fórumon, azt amit! Remélem abban egyetértesz velem, ha mindkettőhöz jó lenne ugyan az a vizes cucc, akkor egyéb hűtési módokra is igaz lenne...
De a lényeg a világbéke! -
Lolka Bolka
aktív tag
Erre vkinek van vmi ötlete, hogy miért csinálja? Hogy miért van ilyenkor fekete keret körben?
-
Lolka Bolka
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #16961 üzenetére
Na most itt a probléma az, hogy alapból egy 1920x1200 monitorom van. Ha gameplay-t vagy egyebet akarok felvenni egy avermedia cuccal, akkor beállítom a felbontást 1920x1080ra, azt duplázom. DVIon meghajtom a monitort (mert vmiért DP-n nem tudom ) HDMI-n meg az eszközt amivel felvennék, és az csinálta így a felvételt. Az érdekes az, hogy 1680x1050ben jól csinálta, amit csinált.
[ Szerkesztve ]
-
Lolka Bolka
aktív tag
VRM hőfoknak sok az 54016 fok? Csak mert ennyit mért a GPU-Z
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- ASUS Expedition GTX 1050 Ti
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest