Hirdetés
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
Gratula!
Nemhogy más gyártótól, de más sem nagyon kapott volna volna!
Azért az a rémtúra amit te bejártál a 7970Lightningokkal számomra eddig példa nélküli, ugyan többnyire read onlyban olvastalak, kb 4.ig számoltam.Ha megengedsz egy észrevételt, az MSI Magyarország bőven érzete annak súlyát mennyire vérciki számukra amin Te átmész és mindkét fél jólfelfogott érdekében ajánlhatták fel ezt a "megoldást"..!
Megkérdezném tőled mit gondolsz így utólag visszanézve, megérte-e, de csöppet morbid lenne!A helyedben elfelejteném a 7970Lightning "kalandot" és dörzsölném a kezem a Hawaii miatt!
(#16930) GeneraL_XTX:
Eddig cirka 4-5x ittem végig a MetroLL-t (különböző dlc-k/kiegek Steames vásárlása miatt, na és persze azért mert nagyon tetszik a játék), és FHD-ban minden maxon, kivéve SSAA mert az "csak" 2x-esen játszom. Megse kottyan a 280X-nek, akartam is írna a napokban mikor szóvolt a 2/4x SSAA-ról, megnéztem az első pillanatban és meg kell mondjam, már a 2x-es SSAA olyan szinten "felszépíti" (nyelvújítunk..) a játékot, hogy a 2ről 4x-re váltás gyakorlatilag már észrevehetetlen/értelmetlen.
4X-es mellett romlik az fps nem kicsit, a különbséget pedig maximum akkor látom ha mást se csinálok csak azt keresem. Szóval SSAA az 2X-esen is nagyon adja!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Le Mans Ultimate
- Yettel topik
- OLED TV topic
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest