Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Habugi

addikt

válasz zack #16931 üzenetére

Gratula! :K

Nemhogy más gyártótól, de más sem nagyon kapott volna volna!
    Azért az a rémtúra amit te bejártál a 7970Lightningokkal számomra eddig példa nélküli, ugyan többnyire read onlyban olvastalak, kb 4.ig számoltam.

Ha megengedsz egy észrevételt, az MSI Magyarország bőven érzete annak súlyát mennyire vérciki számukra amin Te átmész és mindkét fél jólfelfogott érdekében ajánlhatták fel ezt a "megoldást"..! ;)
    Megkérdezném tőled mit gondolsz így utólag visszanézve, megérte-e, de csöppet morbid lenne! :R

A helyedben elfelejteném a 7970Lightning "kalandot" és dörzsölném a kezem a Hawaii miatt! ;)

(#16930) GeneraL_XTX:

Eddig cirka 4-5x ittem végig a MetroLL-t (különböző dlc-k/kiegek Steames vásárlása miatt, na és persze azért mert nagyon tetszik a játék), és FHD-ban minden maxon, kivéve SSAA mert az "csak" 2x-esen játszom. Megse kottyan a 280X-nek, akartam is írna a napokban mikor szóvolt a 2/4x SSAA-ról, megnéztem az első pillanatban és meg kell mondjam, már a 2x-es SSAA olyan szinten "felszépíti" (nyelvújítunk..) a játékot, hogy a 2ről 4x-re váltás gyakorlatilag már észrevehetetlen/értelmetlen.
    4X-es mellett romlik az fps nem kicsit, a különbséget pedig maximum akkor látom ha mást se csinálok csak azt keresem. Szóval SSAA az 2X-esen is nagyon adja! :K

• ÁdiBá

veterán

válasz zack #16931 üzenetére

Nagyon jól jársz akkor, ezzel a cserével. Még ha várnod is kell, hiszen egy R9 290 gyorsabb mint egy 7970 hiába Lighting verzió.
    :B

Új hozzászólás Aktív témák