- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Bélaaaa #12873 üzenetére
Meglátom még. Gyakorlatilag főleg Diablo3-aztam rajta a kevés szabadidőmben, másra időm sem volt, ahhoz meg minek.
A Sapphire Vapor-X 280X-em, amiből több darabom is van, azért 70K-ért jobb ár/érték arányú, ha nem használom ki a 290-est, 30K-ból pedig elég sokat lehet tankolni a mocimba, ami elég csábító így nyáron.
(#12874) Cris99: Ez felbecsülhetetlen érték!
Én rendszeresen elfelejtek tejet venni, és azért üresen annyira nem finom a reggeli kávé, simán feláldoznám érte ideiglenesen a gépem hűtését.
(#12875) daveoff: Mondom, nálam se a Vapor, se a Toxic 280X nem rezonált, pedig jópár járt nálam. Nem a műanyag a baj szvsz.
Egyedül a régi 2,5 slotos 7970 Dual-X burkolata volt rezgésre hajlamos, ha hozzáért a műanyaghoz a venti vezetéke.
(#12877) csabsz13: Én amúgy a TrueAudio-ban látok fantáziát a jövőre nézve, a 280X-eimhez képest ez a legnagyobb plussz a szememben és a +1GB ram.
(#12879) daveoff: "Egyszerűen a fém házban sokkal stabilabb a venti"
Nagyon rosszul gondolod. Ami számít, milyen frekvencián rezonálnak össze. Ezellen a legjobban akkor tudsz tenni, ha megszünteted a rezgést, vagy valahol valami megfelelő anyaggal "elnyeled", ezzel "áthangolva" a frekvenciát. A rezgést pedig legjobban egy jóféle csapágyzsírral lehet megszüntetni, amit én vettem a bicósboltban, azért sűrűbb a gyárinál, pont annyival, hogy sokkal simábban jár benne a venti, és így tartósabb is, konkrétan újrazsírozott ventit még nem kellett bátnanom, eszméletlen, mit elmennek úgy. Hátrány (?) viszont, hogy icpicivel kisebb lesz adott % mellett a fordulatszám a sűrűbb zsírtól.(#12884) Cris99: Fordítva szerintem... HWiNFO-val nézd, ott kiírja, melyik szenzor GPU vagy VRAM, és az egyes hőfokot kell mindkettőnek nézni. Nem lehet, hogy rosszul érintkezik ott? Nem lenne szabad szerintem vízzel mindössze +50mv-tól ennyire főnie furmark alatt sem!
(#12890) Cris99: Alapfeszen mennyire melegszik furmark alatt? Így már jobbnak tűnnek a hőfokok.
(#12892) Szinyák: Nekem ugye egész más a véleményem a két kari minőségének viszonyáról, de elfogadom a véleményed, és örülök, hogy elégedett vagy a karival.
(#12893) Ghoula: Na igen, a VRM-re ilyen hűtés mellett már elkél egy profibb, nagyobb hővezető képességű GAP-PAD a GPU VRM-re.
(#12894) Areturus: Jó ez.
(#12896) Areturus: Szerintem ne pákával.
V-sync segít, ha nagyon magas az FPS, amúgy pedig kicsit kisebb fesz, és/vagy kisebb órajelek sokat segítenek a jelenségen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest