- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
Azért nem olyan gáz a helyzet nálam sem: GPU 77 VRM 85 fokos max. Ez belefér még nekem..
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Sontir Fel #35406 üzenetére
Anno nekem akkor csinált ilyet vga, amikor véletlen rossz biost raktam fel rá. Ugyan az volt minden, csak a ramok típusa volt más, és ilyen hibát generált. Kicsit jobban utánajrva a memóriák időzítései voltak mások.Működött, de terhelés alatt pont így artifaktolt.
De nem hiszem, hogy nálad is ez lenne a gond, hacsak nem gyárilag lett elbaszarintva. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Sontir Fel #35403 üzenetére
+1 a vga hibára. Ez tuti nem driver hiba.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Sontir Fel #35196 üzenetére
Előfordulhat, igen.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Haffner1986 #34863 üzenetére
Te dolgod, te pénzed. Az a baj, ha pukkan a táp az eszközeidet nem biztos, hogy megvédi. (eszközök alatt a géped belsejét értem
) A táp az utolsó dolog, amin spórolnék, ha már 100+ ezret költök csak a lap+cpu+vga trióra. Persze értem én, hogy a pénz nagy úr, de idnulj ki onnan, hogy mi van ha megy a táp (elromlik, rövidzárlat, ect) és viszi magával a vga-t és a lapod pl. Megéri a spórolást? Persze ha neked megfelel, nekem is. Csak tanács, ha szeretnéd megfogadod, ha nem, nem.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Haffner1986 #34858 üzenetére
Felejtős... kicsit sem megbizható tápok hírében állnak, egy 20k-t érő konfigot sem bíznék rá. Szerintem fáradj át a táp ajánlós topikba és kérd ki az ő véleményüket is róla. Nem biztos, hogy tetszeni fog. Szvsz igen ajánlott a csere.
Sajnos, az, hogy csendes nem jelenti, hogy megbízható. Jobb 400W tápok többe kerülnek mint a tiéd. Nem véletlen. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Haffner1986 #34856 üzenetére
A táptól függ, de egy jó minőségű 500 wattos elég egy hasonló konfignak. Milyen táp?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
pilu85 #34156 üzenetére
Értelmesen kell lapot venni. Ennyi a titka. Ez a lap is jól indult, menet közben derült ki, hogy szart sem ér komolyabb prociknál, komolyabb tuning mellett. Meg amúgy is..
i5 alá sem raknék 10k-s lapot, azokban nem lehet tuningolni. i7 alá meg főleg nem. Mint ahogy záras procit sem vennék soha, max laptopba.
Normális konfigban kiegyensúlyozott komponensek kellenek. Nála az alaplap a gyenge láncszem, de gondolom ő is az első körben vette, mint anno én.Főleg, ha tuningban is gondolkodik az ember.Ez mindkét oldalra igaz.
Btw a gyári hűtő meg egy vicc, még levélnehezéknek is, mindkét gyártóé.A hőfokot leszarom, van a procikban védelem, de a hangjuk, az gyalázat. Már csak a csönd miatt is kell az intelre is a 8k+ hűtő.. Szvsz.
És igen, drágább.Ez tény.De így van, hanyagoljuk, nem az a topik és mindkét oldalnak van előnye és hátránya egyaránt. Egyéni preferencia kérdése az aegész... kinek mire kell.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
soultrapp #34152 üzenetére
Csatlakozom HG-hez, nekem bf3 ezek a gondok megszűntek lap csere után. Hasonló jelenséget produkált, csak egy fx6100-al. Gyenge a vrm, a proci meg nem kiméli, simán előfordulhat, hogy a lap throttlingol ezen az órajelen hajtva is. Ultrán Op clusterfuck
Mapon 64 fővel nem megy a min 60 alá nekem.A vga-nak, procinak simán kellene bírnia szvsz.
De ha nekem/nekünk nem hiszel kérdezz rá az fx topikban, van egy érzésem, kb ez lesz az első gondolat. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
soultrapp #34149 üzenetére
Ahogy gondolod. Én meg kb biztos vagyok benne, hogy amikor ekkora fps dropod van a lap visszaveszi a procit 3000Mhz-re. Én is és még sokan mások ezért cseréltem le azt a fajta lapot. 6100-al nem bírt el 4ghz-en alapfesz alatt, mit vársz egy nyolc modulossal? Én erre szavazok.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #32915 üzenetére
De jól tudod. Éjféltől érhető el.Tegnap/ Ma éjféltől
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #32894 üzenetére
Amd féle előre bla bla bla-t Azt hiszem. Már nincsenek meg a kicsik, de ment a cf tuti. Próbáld meg mással is, hátha, de mennie kellene.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Rabbitf_24 #32890 üzenetére
Skrollozd feljebb, ott kell lennie bal oldalt add new vagy valami hasonló opciónak. Valahogy így :[link]
-
DeadMeat
nagyúr
vsync be sincs kapcsolva
consoleból van lefixálva, sajna míg cf-em volt hibásan működött vele, aztán úgy maradt azóta is. De tulajdonképp kb ugyan azt eredményezi. A lényeg, hogy stabilan megvan szinte mindig a 60 fps, ~ high beállításokkal. Ha meg le is esik csak pár fps-t, ami nem zavar még.
atomanti: gyere az fx topikba, ne itt szemeteljünk. Btw turbó órajel, de ugye nem auto feszt használsz hozzá? Mert ha igen simán túlmelegítheti a vrm-et és akkor jön a trottying-> amitől meg belaggol a játék.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
atomanti19 #32248 üzenetére
Nem elég stabil a tuningod szerintem, azért röcög. Viszont nekem nem nagyon megy 60% fölé a procim terheltsége.A vga meg 80 fölé nem megy
Beállításaim valahol visszább vannak a topikban. Igaz nekem fixálva van az fps 60-ra, szerintem ezért van ez nálam.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
ricshard444 #31761 üzenetére
Na ezért váltottam 6 hengeresről 8-ra.
-
DeadMeat
nagyúr
Az mitől lehet, hogy a minap valley benchmarkban 17xx pontot kapok, ma lefuttatva 13xx. Közben eltelt vagy 2 nap, érdemben semmi nem változott.WTF?
Tele van minden katicával... lehet, hogy ők a hibásak?
-
-
DeadMeat
nagyúr
Üdv!
A Zero Core hiba, alap órajelen mennyire jellemző? Sajna rev 1 WF3 7950 és win 8.1 párossal nekem előjön. Van rá megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- E-roller topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya