Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
Máshol is elég keményen fikázod a márkát lelked rajta de:
1:Elég pofás a kártyám nekem tetszik nem gagyi a kinézete mondjuk ez szubjektív.
2: Nekem nem sípol semmilyen tekercs rajta
3: Nekem nem csinál semmilyen black screent terheléskor akármilyen drivert használok.
4: Nincs olyan hogy stand by módba van a monitor és egér mozgatásra hogy felébredjen a vga power save üzemmódból fekete kép marad megfagy az egész gép és csak reset segít. Míg sapphire és asus kártyákkal előfordulhat. Nem minden szériájuk hibás! Más gyártónak is voltak kemény botlásai lásd inno3d!
Ez egy végtelen hosszú vita lesz szerintem ezt most zárjuk rövidre.
(#9719) sakal83:
Köszi hogy megnézted!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest