Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisherhun
tag
Hali!
Nem rég szereztem be egy sapphire 7870 OC kártyát és felfedeztem ,hogy játékokba nem mindegyikbe de az új need for speedbe nagyon idegesítő hogy ilyen hosszú elnyújott szaggatást lehet észlelni tehát ilyen lüktető hatása van .Másképp nem tudom elmondani
Vajon ez miért lehet ?
Friss minden diriverem
Nézegettem teszteket interneten és olyan fps számokat érnek el evvel a karival én meg megse közelítem pedig egy Amd fx 8120 duruzsol auto overlockon és van még mellette 8GB DDR3 1600Mhz blu hyper ram.
Az alaplap is egy elég húzós darab volt asrock extreme 4 990Fx szóval mi lehet a probléma ???
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged