Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
én találkoztam !
előbb néztem, hogy ez miért ugrál 300-450-1200 Mhz között
meg istenért nem ment 40-50% fölé a gpu kihasználtság ott ahol előtte 99% volt, és a power limit valamiért -20% ra volt állítva, pedig tegnap én nem úgy hagytam. Visszaraktam egy +10% ra próbaként és meg is szűnt a dolog és újra fix 1200MHz mellé 99% gpu használat és vagy dupla akkora fps.
Az én MSI kártyámnál MSI afterburnerrel nem tudok állítani feszt (azért kicsit vicces, hogy az msi progija pont az msi kártyáját nem látja jól), míg trixx vagy az asus progijával meg igen. Lehet másik program tudja majd állítani a tiéden is.bocsi a dupláért, csak úgy gondoltam ezt inkább külön írom
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- BestBuy topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- ASUS routerek
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
meg istenért nem ment 40-50% fölé a gpu kihasználtság ott ahol előtte 99% volt, és a power limit valamiért -20% ra volt állítva, pedig tegnap én nem úgy hagytam. Visszaraktam egy +10% ra próbaként és meg is szűnt a dolog és újra fix 1200MHz mellé 99% gpu használat és vagy dupla akkora fps.