Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DroiDMester

nagyúr

válasz mrhitoshi #5683 üzenetére

Gyári VID alá NEM tudod feszelni! :N (a tweak progik ugyan lejjebb veszik látszólag de valóságban nem megy lejjebb a GPU fesz!)

Vagy ha pedig arra gondoltál hogy a REFERENCIA érték 1,21.v a te kártyád pedig 1,138.v ot kap gyárilag akkor OK! De azt pl nem lehet hogy a te karid 1,138.v ot kap gyárilag és ez alá mész!

**************************************************************************************
    GeneraL_XTX ha olyan példányt fogsz ki aminek 1,21.v a gyári fesze akkor 99.% hogy menni fog az 1100.MHz de még a 1150 se kizárt! Nekem 1,075.v a gyári feszem és 1,100.V kell a stabil 1100.MHz hez! 1200MHz hez pedig 1,185.v

************************************************************************************
    asdxv 1050.MHz -es GPU -val még nem mindenhol hozza az alap 7870 -es szintet kell oda a 1100/1250.MHz hogy mindenhol hozza a 7870 es szintjét!

************************************************************************************
    Végére egy kis csemege! giga 7850 1050/1300 on tesztelve! vannak MIN. FPS értékek is inkább azt érdemes nézegetni hogy hol helyezkedik el a 7870 nez képest!

u.i.: #################################################

*virág* légyszives használd a kereső funkciót a fórumban, mert csak én leírtam legalább 3 szor!.......

Új hozzászólás Aktív témák