Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Steve198310 #54314 üzenetére

Nem volt legmagasabb grafika (eleve nem lehet x2AA mellett). :P Nagyon jó a példa egyébként. :DDD Ezért is szoktam mondani, mennyire nem érnek szart sem a neten találhato AA OFF/2X/4X + PX OFF és hasonló lqrt tesztek, főleg, mivel csak egy idióta játszik gyengébb beállítással, mint amire a kártyája amúgy jó lenne.

Far Cry 4 VALÓBAN legmagasabb grafikán 55FPS körül fut 280X-en (még videót is néztem jútyúbon. :P Tuningolt 7870XT-vel 50FPS körül futott. De egyébként is megnézheted, alapból 20% van a két kártya között, miközben az XT gyakorlatilag 13-14%-kal húzható. Sehogy nem jön ki még 10% különbség sem a két kártya között, bármelyik programot nézem, mindenütt a 40-55FPS közötti sávban mozognak, ami játékélményben ugyanaz. És hagyjuk a 3GB-ot, mert a 2GB-os kártya sebességét semmivel nem csökkentette a kevesebb RAM, amihez persze optimalizált játék is kell, de ha egy játék szar, akkor az avval tapasztalható - teljesítményt nem lehet a VGA számlájára írni, ugyebár.

VSync értelemszerűen értelmetlen mind2 kártyán. Ha meg valaki szándékosan torzítja az eredményt (pl. egy min 55 vs. 61 FPS VSync-kel 7870-en 30FPS lesz, 280-on meg 60), akkor legalább ne hivatkozzon az "eredményeire", és ezt mindenkire értem, aki lusta normálisan tesztelni a hardverét.

Azt persze megértem, hogy akik VGA árusítással foglalkoznak, nagyon szeretnék bebizonyítani, mennyivel érdemesebb 70k-ért 280X-et venni egy 40Ks használt XT helyett, aki bedől nekik, magára vessen. :DDD

Gainka: Ha valamit nem értesz meg, attól még nem marhaság. :B

Új hozzászólás Aktív témák