Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hadeska22: MSI Creator Z16 - szomorú konklúzió
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Steve198310 #54314 üzenetére
Nem volt legmagasabb grafika (eleve nem lehet x2AA mellett).
Nagyon jó a példa egyébként.
Ezért is szoktam mondani, mennyire nem érnek szart sem a neten találhato AA OFF/2X/4X + PX OFF és hasonló lqrt tesztek, főleg, mivel csak egy idióta játszik gyengébb beállítással, mint amire a kártyája amúgy jó lenne.
Far Cry 4 VALÓBAN legmagasabb grafikán 55FPS körül fut 280X-en (még videót is néztem jútyúbon.
Tuningolt 7870XT-vel 50FPS körül futott. De egyébként is megnézheted, alapból 20% van a két kártya között, miközben az XT gyakorlatilag 13-14%-kal húzható. Sehogy nem jön ki még 10% különbség sem a két kártya között, bármelyik programot nézem, mindenütt a 40-55FPS közötti sávban mozognak, ami játékélményben ugyanaz. És hagyjuk a 3GB-ot, mert a 2GB-os kártya sebességét semmivel nem csökkentette a kevesebb RAM, amihez persze optimalizált játék is kell, de ha egy játék szar, akkor az avval tapasztalható - teljesítményt nem lehet a VGA számlájára írni, ugyebár.
VSync értelemszerűen értelmetlen mind2 kártyán. Ha meg valaki szándékosan torzítja az eredményt (pl. egy min 55 vs. 61 FPS VSync-kel 7870-en 30FPS lesz, 280-on meg 60), akkor legalább ne hivatkozzon az "eredményeire", és ezt mindenkire értem, aki lusta normálisan tesztelni a hardverét.
Azt persze megértem, hogy akik VGA árusítással foglalkoznak, nagyon szeretnék bebizonyítani, mennyivel érdemesebb 70k-ért 280X-et venni egy 40Ks használt XT helyett, aki bedől nekik, magára vessen.
Gainka: Ha valamit nem értesz meg, attól még nem marhaság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parfüm topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Eredeti játékok OFF topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- MSI RTX GeForce 3060 12 GB-os VGA kártya ! AkciÓÓ!
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest