- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Speed® #54035 üzenetére
Nem az a rizsa, hanem amiket itt egyesek tudni vélnek. Anno alaposan utána jártam (nem a szponzorérdekeknek megfelelően elkészített "tesztek", hanem személyes megkeresések és valódi tesztek alapján), melyik kártya a jobb. 760 bőven jobb a 660-nál, XT-t pedig azért vettem, mert egy szinten van a 760-nal, és anno 13k-val olcsóbban megkaptam, amibe belefért, hogy egy ideig nem lesz CUDA-m és PX-em. Ha hagynám, valaki még azt hinné, igazad van.
A vásárlóm DX11.2-vel sokkal több effektet kapott, mint a 660-on, és a SAJÁT mérései szerint az XT gyorsabb (értsd: magasabb grafikai beállításokat tud alkalmazni), pedig nem is tuningolta.
És úgy elégedett vele, hogy egyébként világ életében nV kártyái voltak (csak éppen nem tudott ebben az árfekvésben korszerű nV kártyát venni). Ezen mondjuk nem csodálkozom, mert szerintem is ez a legjobban eltalált AMD kari. Most már hagyhatjuk.
Zsébernardo: Nem véletlenül nincs ott kitöltve adatlap. Bármilyen hűvös házban csak akkor marad 50°C alatt a hőmérséklete, ha CPU-limites a konfig (vagy a beállítás).
Egzee: Már HD3870 idején is 120°C-ra voltak hitelesítve az alkatrészek, tehát a melegedés addig nem vészes (legalábbis a VGA-ra nézve
). Ami biosokat láttam, ált. 114°C körül lekapcsolják a kártyát. Az persze más kérdés, ki mennyire szereti, ha minden fől a gépében, hiszen egy 100°C+ alkatrész hőhatása jó eséllyel nem ér véget a kártya fizikai végénél. Én ált. azt vettem észre, hogy ha 75°C-ig megy a GPU, akkor 100°C-ot még nem érik el a VRM-ek, ezért a tuningot és a hűtést is ehhez lőttem be. Ez még nincs túlzott hatással az alaplapra és egyebekre, merta GPu relatíve hűvös, a VRM-ek meg kicsi hőforrások.
Ami off, az off, pls.
[ Módosította: Speed® ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ZOTAC RTX 4080 16GB GDDR6X AMP EXTREME AIRO Eladó!
- Lenovo RTX 3080 OEM 10GB Garanciával!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest