- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
nagy.matyika #53522 üzenetére
Tele van a net a Far Cry hibáival. Most jött ki az 1.7-es patch, használhatatlanok a régi mentések, még jó, hogy nem merültem bele nagyon. De még az 1.6-tal is kidobálta a játékosokat exe hibával, egész pályaszakaszokat nem lehetett végigjátszani (videók youtube-on).
Hát 270X-re éppen azt mondtam, hogy nem lehet maxi grafikával tolni. Ahhoz min. egy 280X/HD7950 v. egy HD7870XT kell. ezeket max. egy 970-kaliberű kártyára éri meg leváltani, de az is ráérős. A lényeg sztem az, hogy a 2GB VRAM-os kártyákon nem kell semmit butítani a maximális élvezethez, ha a GPU/sávszélesség elegendő. És főleg nem kell csak azért kidobnunk őket, mert a hardvergyártók ezt szeretnék.
Steve198310: Áruld már el, hogy a 3GB-os kártyád hogyan eszik 4096MB RAM-ot!!!
Ennyit a hadoválásról.
Ha nem a rendszer RAM-ot írattad ki, akkor meg egyszerűen nem ismeri fel rendesen az AB, vagy photoshopoltál egyet, hogy bizonyítsd az irdatlan ram-szükségletet.
A 7870-em meg köszöni, jól van, nem melegszik túl, és ugyanazt a teljesítményt hozza, mint a 280X-ek. GPU max. 75°C 1100/1700MHz-en több óra játék alatt, VRM meg max. 98°C (és nem mennek a házhűtők). De csak teszteltem, mert alap órajelen is elvan 65/82°C-on.
És csak jobban tudom nálad, mert itt a kari a gépemben.
Sajnálom, ha az derült ki, hogy pénzkidobás volt a 280X.
Mindenesetre nekem Ultrán is 50FPS körül fut.
nanus: Nem vagyok hülye nV eljárásokkal futattni játékokat AMD kártyán.
Nem csak a RAM- használat, hanem főleg a laggolás miatt. Nem lepődnék meg, mert tudom mivel jár. Persze, ha azt akarnám bebizonyítani, hogy kevés a kártya/RAM, bizonyára belassítanám a játékot, hogy még a grafikát is vissza kelljen vennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- További aktív témák...
- MSI RTX 4080 SUPER 16G Ventus 3X OC eladó (2 év gari)
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- RTX 5070 Ti OC 16G/új, bontatlan/ garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- XFX Speedster SWFT210 Radeon RX 6600 8GB Garanciával!
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gombászkönyvek egyben
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest