Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollo_21
addikt
Egyetértek ezzel az ASIC dologgal...vmelyikőtök felvázolta h nemmondható ki 100%os bizonyossággal h aminek magas az jobban oc-zható..én tegnap linkeltem a sajátom.
82,9% Asus DcuII TOP 7870..alapfesszel úgyan de csak 1175/1300at tud.+ fesszel nem jászottam hisz a 750K határa sajnos léggel és "játék" vízzel is 4.5ön van, ide mondjuk nemkér feszt... 1.375V tehát nem durva..de 4.7en pl már az 1.48sem elég neki..az meg eléggé gyilkos szám, legalábbis látványra..
És a vga meg a sima 7870 órajelén is bőven elég, van h leteszem 925/1000re és még ott is untig elég, élsimítások nélkül főleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest