- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikka07
tag
válasz
Dany007 #37871 üzenetére
Azt tudtam hogy a tress fx amd feature,de be lehet kapcsolni nvidia kártyán is csak ugy látszik ott nem csinál semmit. .Amd driverben lehet engedélyezni 3d modot is(ezért cseréltem le az nvidia kártyámat mert nem tudtam 3d filmeket nézni az nvidia driver miatt, nem kompatibilis vele a projektorom) tomb raider alatt is lehet álitani 3d-t amit nvidianal nem engedett a driver .A projektorom 120hz-es dlp-link aktiv szemüveggel nézek 3d filmeket akkor tudok játszani is 3d-ben ugy mint az nvidia-nál a 3dvision kittel?A kártya oc-s 1100mhz gpu orajelen megy windforce3 hűtéssel van felszerelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest