Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: 2025, zárás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pajac: 27 ezer kilométerrel közelebb, mint átlagosan
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
mikka07
üzenetére
Passz, én is játszanék 3D-ben, de még sose találtam rá opciót sehol se. Anno NV kártyával próbáltam én is, de kérte az NVision kittet...
Aztán további játékokban se találtam erre opciót. Fogalmam sincs mért nem megy meg hogy megy egyáltalán...
Jómúltkor talán még a Cod - Black Ops-szal játszottam, abban tudom, hogy van 3D, mert láttam róla videót. De én ilyen opciót nem találtam. Úgyhogy fogalmam sincs. De jó lenne tudni.
Filmeknél nem gond, mert eleve HSBS-t szedek le, amit sima playerrel lejátszok, majd a tévé összerakja.. De ugye játéknál először a gépnek kéne kettéválasztani a képet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Villanyszerelés
- 3D nyomtatás
- Arc Raiders
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Aztán további játékokban se találtam erre opciót. Fogalmam sincs mért nem megy meg hogy megy egyáltalán...