- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
RetepNyaraB #35519 üzenetére
Hát nem tudom... Én kifejezetten elégedett voltam vele. Tuning nélkül alulfeszelve 1800rpm körül ilyen 65-70 fok körül volt a kari játék alatt.... Mondjuk a 7970-en ugyan más bordával, de ugyanat a venti, ott 1950-nél kezd szélzaja lenni, de 2200-2300-ig nálam még nappal jó, nem zavaró szerintem, bár nekem hangszigetelő habos a gép oldala, lehet az is segít.
Az MSI TF3 7870 után megváltás volt az a hűtő, sokkal halkabbnak találtam, erősebb hűtőképességgel.
(#35520) Bati0501: Egyszercsak használat közben felpörög, majd abbahagyja, amit sehogyan sem tudsz felülvezérelni vagy elkerülni. De te közben a frászt kapod, meg a fejed szétmegy, olyan hangos....
De amúgy is kuka az a hűtés, vagy csendes, vagy hűt... A borda még jó lenne, de az a venti rajta nagyon gyenge, cserébe hangos.
(#35522) Malibutom: Neked még ha jól tudom, korai darabod van, azok jók voltak mind. Idén január-februártól jöttek nagy számban ezek a helikopter-szindrómásak, de a TF3 7950-ek közt is sokan ebben szenvednek a mai napig...
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Robotporszívók
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nők, nőügyek (18+)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Utolsó 2 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest