Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
DanielXXXV
üzenetére
Az is lehet, de akkor meg főleg ne csodálkozzon senki ha nem stabil a kártya, ha így van: csak rábökök egyre, megemelem az órajelet és tesztelés nélkül mehet. Mondjuk ezek új generációs, új gyártástecnológiával előállított kártyák és lehet, hogy ennél fogva ilyen kis mértékű OC esetén nem lesz gond. Minden esetre a megbízható, papírost gart én fontosnak tartom, én pölö anélkül semmit sem vennék. Remélem, hogy nem kell, de ha mégis no para (hol az eladó srác, intézi - nem intézi, stb.).
akela91: egy táp nélküli házban nincs túl nagy kockázat. Én biztosan nem, és inkább a 7870 lesz (majd).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest