Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Graphics: Frissítve Veletech-re készen - AZEV mod - Egy alufelni újjászületése - casecon modding autós témában.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
csucsbicep #329 üzenetére
Az is lehet, de akkor meg főleg ne csodálkozzon senki ha nem stabil a kártya, ha így van: csak rábökök egyre, megemelem az órajelet és tesztelés nélkül mehet. Mondjuk ezek új generációs, új gyártástecnológiával előállított kártyák és lehet, hogy ennél fogva ilyen kis mértékű OC esetén nem lesz gond. Minden esetre a megbízható, papírost gart én fontosnak tartom, én pölö anélkül semmit sem vennék. Remélem, hogy nem kell, de ha mégis no para (hol az eladó srác, intézi - nem intézi, stb.).
akela91: egy táp nélküli házban nincs túl nagy kockázat. Én biztosan nem, és inkább a 7870 lesz (majd).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest