- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PandaMonium
őstag
válasz
Looserke #26223 üzenetére
Hello!
Én másodszor vittem vissza az iPon-ba az EVGA GTX660 SC kártyámat és személy szerint nagyon elégedetlen vagyok velük, baromi hanyagok. Első alkalommal, úgy hogy 3 hétig náluk volt a kártyám visszaküldték úgy, hogy "semmi baja", leteszteltem 2 különböző konfigban és minden hibajelenség ugyan úgy megvolt. Emellett okoztak pár karcot a kártya oldalán, foltot az alján, nem vészes, alig látható de azért nem kellemes..
Írtam nekik egy meglehetősen hosszú emailt amiben kitárgyaltam, hogy elégedetlen vagyok a garanciális szolgáltatásukkal, valamint leírtam, hogy konkrétan mi a hiba a kártyánál (ha esetleg szervizeseik ennyire szellemileg szegények, hogy egy egyértelmű hibát nem fedeznek föl). Itt megjegyezném, hogy ezt a szerényke emailt közel (ha nem több) 1 órán át fogalmaztam, na és mi volt a válasz rá? Egy sablon Ctrl+C és Ctrl+V szöveg miszerint rendeljem meg a garanciafutár szolgáltatásukat, vagy vigyem be nekik személyesen a terméket. Hogy őszinte legyek szerintem még végigolvasni is lusták voltak...
Hihetetlen. Azóta visszavittem hozzájuk ismét a kártyát mert az előző hibajelenségből következőleg teljesen megdöglött és nem ad képet a hozzávaló NVidia driver-el, náluk van több mint 2 hete, várok.
Egyébként itt azt is leszögezném, hogy mikor bevittem a kártyát a srác megkérdezte mi a baja, közöltem vele, hogy a hozzá való driver-el nem ad képet és coil whine-os a kártya, mire ő nagyokat pislogott. Láttam, hogy nagyon bambul szegény, fogalma sincs mi van, vagy egyáltalán hogy kell írni, úgyhogy lefordítottam neki nemes egyszerűséggel arra, hogy "zörög". Miután hazajöttem elolvastam a papírt amit adott. Na mit írt be hibajelenségnek?! "Nem ad képet driverrel. Zörög."
Komolyan, mostmár azon gondolkodom, hogyha megint kics*sznek velem "komolyabb szervekhez" fordulok, hátha nekik is lesz egy olyan szép napjuk mint amilyet ők okoznak nekem már lassan másfél hónapja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest