- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
Ez most jutott eszembe ugye a hővezető pasztát ajánlott bizonyos időnként cserélni. Namármost ha van 2 év gari a kártyámra és én ezalatt újrapasztázom mert mondjuk úgy járok mint most hogy vacak a gyári paszta. Mivel nem egy nagy cucc újrakenni otthon is meg lehet csinálni. Olvastam valahol hogy azért is nem ragasztják le a kártyákat ilyen matricákkal hogy ezt meg tudd csinálni. Ennek ellenére ez garancia vesztéssel jár? Mert oké hogy szétkapom a kártyát de ha ilyen van hogy vacak a gyári pasztázás és kb 2 perc alatt otthon megoldom most küldjem vissza gariztatásra és várjak rá mittom én hány napot hogy megcsinálják?
Csak azért kérdem mert kb 2 hónapos a kártyám és ha valami gebasz lesz vele akkor most e miatt nem fogják cserélni vagy mittom én...Bár Magyarországn úgyis belekötnek minden vacakba...rosszul néztél rá vagy nem bal kézzel fogtad meg hanem jobbal...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS STRIX GTX 960 2GB
- XFX RX 7900 XTX Speedster MERC 310 24GB GDDR6 videokártya 1 év garanciával
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest