Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kroni1 #15525 üzenetére
Tridef-et nem próbáltam, arról nem tudok nyilatkozni. Én még az első generációs vision-el egy ócska Tn paneles monitoron játszottam. Nyilván egy tv (gondolom ips) sokkal jobb élményt ad.
Azt aláírom, hogy meg lehet szokni, sőt tényleg valakinek hosszú távon is bejön, de szerintem még mindig nem az igazi... (a metro amúgy már akkor is gyönyörű volt 3D-ben, csak kicsit diavetítés volt maxon FHD-ben)Abu: Értem. Magyarul ez egy lehetőség a gyártóknak, de nem automatikus. Ergo azért mert win8-am van, nem tudok minden játékot 3D-ben futtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest