Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DroiDMester

nagyúr

válasz kockaharcos #14417 üzenetére

Hát most hogy jön ide hogy az én kártyám jobb mint a tied? mert sehol nem írtam olyat :W

én csak a kollégának írtam hogy azzal se megyünk sokra hogy látjuk egy adott kártyánál nem csak azt hogy hány % -on jár a venti hanem a hozzá tartozó fordulatszámot is, mert az asus DC2 v2 ventije ugye gyári venti vezérléssel nem nagyon megy fel 2000.RPM főlé ebben rejlik a halksága mert 2000 felett már kezdi hallatni magát, még egy másik(lehet ez 7870 Dual-X is) VGA 2000.RPM -en nem is hallani hogy megy a venti rajta.

Tehát nem csak a fordulatszám a lényeg mert ugye PL a házhűtő ventiknél is van ilyen példa egy 12.centis Noctua venti 1000.RPM nél még alig hallatszik még egy mezei 12.es venti 1000.RPM en tud baromi hangos lenni, VGA -ventiknél is van ilyen eltérés ezért van hogy egyik 2000 -nél még alig hallani míg a másik már igen csak hallani hogy megy Szóval nem értem most hogy jött ide a te vagy az én VGA -m De inkább ne firtassuk tovább.....

*********************************************************************************************
    (#14411) Garsza nyugodtam VEDD MEG az AC TT Pro hűtőt LÉNYEGESEN jobb mint a gyári hűtésed igaz én 7850 en használtam és érdemes rákeresni a H.Sz -eimre van bennük rengeteg teszt kép ahol valós játékok alatti értékek vannak hozzáteszem nálam FIX 50.% járt a TT Pro ventije ahol gyakorlatilag SEMMI hangja és még így is lényegesen hűvösebb volt a kártya vele mint a gyári megoldással ami ugye hangosabb is volt

Új hozzászólás Aktív témák