- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz
Grave_444 #24823 üzenetére
egy qx9650-et, de problemaim vannak...
miota kicsereltem az E7600-at, nem igazan stabil a gep, de nincs otletem hogyan is deritsem ki, hogy mi okozza. Marmint egy dolog meg van, vissza kellene cserelnem a procit, de mar annyiszor szetszedtem ma a gepet, hogy belefaradtam...
Minden tovabbi nelkul elindul a windows, minden jol nez ki, ha elinditok valami jatekot (BF3, WoW), akkor eljut szepen a menuig, meg a jatekot is meg tudom nezni, aztan egyszer csak vagy csontra fagy (ugy hogy az eppen aktualis par hang beakad aztan csak nezzk egymast) vagy random restart (nem kekhalal, meg semmi, csak bumm, aztan restart)
Ami felmerult bennem: vagy rosszul raktam valamit ossze (bar mar 2x szet meg osszeraktam) vagy esetleg keves lenne a tap? Nem vagyok egy nagy tudos a temaban, de CFT-750-14c-nek elegnek kellene lennie. a 12es agakra 18ampert ir agankent (van 4).
Valakinek ha van valami otlete, azert nagyon halas lennek, ha megosztana, mert mar kicsit elkeseredtem
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest