- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- lacixtal: Laci XTAL - Emlékproffil
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
Dj Dekko! #15939 üzenetére
Ez van főleg az 58XX szériában az AMD tűzzel vassal próbálja visszaszorítani a tuningot. Kiváló példa erre a PowerPlay-es móka ha csak 1 Mhz-et is emelsz ugrott a jó kis 157/300 és nézegetheted a 400/900-at a Catalystban. És hogy miért szerintem 1értelmű a "kis" 5850 a 70 órajelein csak pár százalékkal hoz kevesebbet, ráadásul a legtöbb esetben a referenciák is hozzák ezeket az órajeleket.
Másik amikor kijött a Toxic-om olyan bios volt rajta ami csak 775/1100 ig engedte az overdrive-os mókát. Mondom ne röhögtessetek már egy Toxic-nak ennyi potenciált hagyni szoftveresen?? De gondolom ezt a "bakit" Sapphire-ék is észrevették és nem sokal később megjelent hozzá egy hivatalos Bios frissítés ami 1000/1300-ig engedi a tuningot.
Szóval érdekes ez a gyártók részéről!(#15940) Karex: Jaja nagyon úgy tűnik hogy válogatott GPU volt.
Viszont ez alapján tényleg nem értem mi szükség volt a Vapor OC-ra.
(#15941) M. Andris: Nem tudom te hogy vagy vele de ha szó nélkül hoz mondjuk +20%-ot a VGA tuning miért nem használnám ki? Instabilitásról pedig szó sincs, hiszen pont az a lényeg hogy megtaláld a betonstabil beállításokat. Kérdés ez mennyi pluszt jelent mert mondjuk 5%.ért teljesen felesleges a nyakát taposni a VGA-nak. De 20%-ért ha feszt sem kell emelni neki és a hűtés is megbirkózik vele.............
(#15944) bacsis:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest