Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• GJ70

tag

válasz HSM #15698 üzenetére

Üdv giot.

A CCC-ben nem igazán szeretnék turkálni, ha nem muszály, valószínű hamar beletaknyolnék, aztán meg..........., inkább menjen az alkalmazás beállításával, ott könnyebb változtatgatni.

Üdv HSM :
    Igazad lehet, már néztem az LG kézikönyvét, valóban a movie/game és a text/internet prfiloknál írja, hogy dinamikus kontrasztot használhat, legalábbis ez tünik ki belőle, de nem egyértelmű. Az a baj, hogy on/off lehetőséget nem találtam sem a monitor kézivezérlőinél (gombok), sem a szoftveres ForteManager-jében, ez talán automatikus, gyári profil.
    "..Ez annyit variál, hogy sötétebb képen leveszi a fényerőt, világosabb részeken meg feljebb, így éri el a magasabb kontrasztot, de közben a képet néhol élvezhetetlenül elrontja..."
    Ez szó szerint így van.
    Most azt csináltam, hogy megnéztem a gyári movie/game értékeket és ahhoz mérten , kis módosítással csináltam egy saját profilt, ha játszom majd azt töltöm be.
    Kíváncsi vagyok mit muzsikál így, majd jelzem mire jutottam.
    Az érdekes, hogy eddig ezt csak a Stalkernél meg néha a Far Cry 2-nél tapasztaltam csak, bár mással nem is igazán játszom.

Új hozzászólás Aktív témák