Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Gépjármű ügyek
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GJ70
tag
Üdv giot.
A CCC-ben nem igazán szeretnék turkálni, ha nem muszály, valószínű hamar beletaknyolnék, aztán meg..........., inkább menjen az alkalmazás beállításával, ott könnyebb változtatgatni.
Üdv HSM :
Igazad lehet, már néztem az LG kézikönyvét, valóban a movie/game és a text/internet prfiloknál írja, hogy dinamikus kontrasztot használhat, legalábbis ez tünik ki belőle, de nem egyértelmű. Az a baj, hogy on/off lehetőséget nem találtam sem a monitor kézivezérlőinél (gombok), sem a szoftveres ForteManager-jében, ez talán automatikus, gyári profil.
"..Ez annyit variál, hogy sötétebb képen leveszi a fényerőt, világosabb részeken meg feljebb, így éri el a magasabb kontrasztot, de közben a képet néhol élvezhetetlenül elrontja..."
Ez szó szerint így van.
Most azt csináltam, hogy megnéztem a gyári movie/game értékeket és ahhoz mérten , kis módosítással csináltam egy saját profilt, ha játszom majd azt töltöm be.
Kíváncsi vagyok mit muzsikál így, majd jelzem mire jutottam.
Az érdekes, hogy eddig ezt csak a Stalkernél meg néha a Far Cry 2-nél tapasztaltam csak, bár mással nem is igazán játszom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest